Сподели

ПРАШАЊЕ:

Како можам да се направи депозит и повлекување со користење на e-паричник во Јужна Африка?

IQ OPTION Официјалниот одговор:

Здраво! Исто како и трговци од други земји, тоа е навистина лесно, треба да се оди на табот депозит, изберете името на вашата e-паричник, износот, внесете го бројот на вашата чанта е-паричник и потврди трансакцијата. Повлекувањето ќе биде уште помалку да се прави: системот автоматски ќе ви ги понудиме повлекување на истата e-паричник.

Try free demo account now.