Сподели

Прашање: Зошто е правење на депозит повеќе полесно отколку правење на повлекување?

Постојат премногу hiccups во изработка на повлекување и тоа не е добро, тоа ги плаши луѓето од вашата платформа.
Ве молиме кој е најлесниот и најбрз начин за повлекување на вашиот платформа, и не еден треба да ги презентираат документи и / или средства за идентификација ако сакам да се направи повлекување преку жица трансфер?

IQ OPTION Официјалниот одговор:

Најлесен начин да се депонира и повлече е да користите e-паричници. Откако ќе се депонира преку Skrill, на пример, ќе се повлече на истиот e-паричник и нема да имаат проблеми со него, исто така ќе треба да ни ги испратите само лична карта скенирање. Ние сме финансиската организација, тоа е наша должност за спречување на перење пари и општи измама случаи, според тоа, секоја сметка мора да биде одобрен и секој повлекувања обработени и одобрени рачно за да се обезбеди максимална безбедност.

Try free demo account now.