Насловна IQoption ЧПП Што алатки се достапни на IQOPTION за почетници и напредни трговци?

Што алатки се достапни на IQOPTION за почетници и напредни трговци?

27959
Сподели
IQ ОПЦИЈА Најчесто поставувани прашања: Зошто е профитабилноста на промена на средствата во текот на денот

Прашање: Што алатки се достапни на платформата (за почетници и за напредни трговци)?

IQ OPTIONreply (taken from official interview): Нашата платформа обезбедува голем број на алатки за техничка анализа. Ние во моментов имаме 12 индикатори, 4 видови на графикони, 18 видови на свеќници, и 4 видови на графички алатки. Сите од нив се изградени во платформата, и ова е апсолутно единствен! шема цената се навраќа три години. Можам да одам сега и се погледне до тоа што цената беше за / USD пар евра, на пример, 1 април во 2014 година Она што е навистина важно е дека сите овие работи без создавање на високо оптоварување на системот, значи, во основа тоа нема забавувањата и може дури да се види на повеќе екрани одеднаш. Тешко е да се зборува за техничка анализа алатки за почетници. На еден или друг начин, треба да се има некој искуство со цел да ги користат овие алатки правилно. Врз основа на моето набљудувања, можам да кажам дека трговците со помалку од една година искуство преферираат Bollinger Бендови и УПН.

Try free demo account now.