Насловна IQoption Вести и совети Како да трговија Classic Опции за IQ ОПЦИЈА

Како да трговија Classic Опции за IQ ОПЦИЈА

29181
Сподели

How to trade Classic Options on IQ OPTION & Strategies (Strangle Strategy)

IQ OPTIONrevealed newest trading instrument — the Classic Options. A lot of traders may have been waiting for it. It’s a pleasure to trade on IQ OPTIONplatform so classic options should be big hit on this platform. Please note that classic options are not short term trades in contrast to some binary options.

Ве молиме да се види на видеото подолу кој објаснува како да тргуваат класичен опции на IQ ОПЦИЈА:

  1. Прво изберете средства за трговијата. (Тренд опции покажува најдинамичен опции).Како да тргуваат и да го изберат класичен опција на платформата IQ опции
  2. Изберете на износот на опции што би сакале да ги купат.Број на опции за IQoption класичен опции
  3. Повик и стави копчиња автоматски ги прикажува износот на вашата инвестиција. Ова е износот кој се одзема од вашата рамнотежа кога ќе ја отворите вашата позиција.ПОВИК и го стави на класичен опции за IQoption платформа
  4. Кога ќе лебдат над повик или стави копчиња ќе видите добивка / загуба барови прикажани на табелата.
  5. Прво бар покажува проектираната добивка од трговската размена во случај на промена на цената на активата.Добивка опции продажба класичен по
  6. Вториот бар покажува профит вашето време на траење.Добивка по истекот класичен опции
  7. Вашиот профит потенцијал е неограничен во класичен опции, но било каква загуба е ограничена само на износот што инвестираат.Ограничена загуба на класичен опции
  8. Можете да се види вашата позиција на панелот на "отворени позиции" на левата страна. Можете да ги пратите вашите опции перформанси, така што може да продавате вашите опции на добра цена без да се чека истекот на времето.Продаде класичен опции пред истекот на времето
  9. Можете да ги користите штрајкови и да видат профит вашиот односот ризик за да се утврди цената на опција во различни напади.Висок ризик висок профит на IQ ОПЦИЈА Помал ризик помал профит на класичен опции

Класичен опции се достапни на платформата само кога американската берза е отворено: 9.30 - 16.00 часот (GMT-5) [Њујорк] или 14:30 - 21:00 (GMT) [Лондон]

Classic Options on IQOPTION opening times

Using Strangle Strategy on Classic Options (iqoption)