Насловна IQoption ЧПП Дали постојат ограничувања за повлекување на банкарска картичка и жица?

Дали постојат ограничувања за повлекување на банкарска картичка и жица?

31780
Сподели

Прашање: Дали постојат ограничувања за повлекување на банкарска картичка и жица?

Авторски прашање: Здраво, јас сакав да прашам ако имаш трансфер на жица за повлекување, а не постојат никакви ограничувања како оние што имаат за користење на картичката? Зошто постојат такви ограничувања на прво место Мислам, ако ќе се депонира на картичка може да се очекува да се повлече било која сума на картичка не е-паричници потребно.

IQ OPTION Официјалниот одговор:

Постојат ограничувања на повлекувања на картичката како таа работи како наплата, според тоа, не треба да плаќаат надомест. Со трансфер на жица ќе треба да плати такса за 50 $ за повлекување, не постои ограничување, секако.IQ OPTION

Try free demo account now.