Сподели

Прашањето корисници: Што ако мојата победа е поголема од износот депонирани во мојата трговската сметка? Што е процесот на повлекување во овој случај?

Исто така, што ако јас немам или е-паричник или Skrill, како ќе се повлече останатите?

Општо правило

Износот на повлекување не смее да биде поголема од депозит
Изработени од таа картичка

IQ OPTION Официјалниот одговор:

На пример, ќе имаат инвестирано 120 $ од картичката, сега ќе имаат 220 $ на вашиот трговскиот биланс. Значи она што треба да направите е да се примени за повлекување на 120 $ назад на картичката, а останатите треба да се оди на е-паричници или да се повлечат преку трансфер на жица.

Во случај да немате e-паричник, може да се повлече преку трансфер на жица, но имајте на ум дека банките наплаќаат $ 50 такса за такви трансакции.

Да бидат во можност да се повлече средствата одеднаш, Ве молиме да не го користите карта (90 дена поминале од вашата последна депозит), употреба на е-паричници, тие немаат границиIQ OPTION

Try free demo account now.