Насловна IQoption ЧПП Зошто е профитабилноста на промена на средствата во текот на денот?

Зошто е профитабилноста на промена на средствата во текот на денот?

29372
Сподели
IQ ОПЦИЈА Најчесто поставувани прашања: Зошто е профитабилноста на промена на средствата во текот на денот

Прашање: Зошто е профитабилноста на промена на средствата во текот на денот?

IQ OPTION reply (taken from interview): Профитабилноста зависи од движењата на пазарот, како Сам на пазарот е во тоа време.

Try free demo account now.