Сподели

прашање:

Кога ќе се повлече мојот профил Neteller и Skrill, статусот е "верификација потребно. Што треба да се молам?

IQ OPTION Официјалниот одговор:

Ова значи дека треба да ни ги испратите на документи за верификација, во зависност од тоа во која земја се наоѓате, ве молиме контактирајте со нас преку пораки од вашиот кабинет за нас да ви кажам што документи треба да ни ги испратите.

Try free demo account now.