Насловна IQoption Вести и совети Слободен IQOPTION Турнири

Слободен IQOPTION Турнири

37064
Сподели
Слободен IQ ОПЦИЈА Турнири

Important Update 01/11/2017

IQoption Tournements has been terminated for EU traders

Free IQ OPTION Tournaments

Free weekly tournaments for all traders were recently implemented on the IQ OPTION platform. The main prize in them is a ticket for free participation in one of the larger paid tournaments. IQ OPTION provides more and more tools for beginning traders.

From now on, users can get the full range of emotions, and perhaps win a significant prize in the tournament from the IQ OPTION for free.

Можете да ја видите листа на претстојните турнири во соодветната секција на платформа.

Ве молиме видете на претстојните турнири

Од официјалниот вебсајт за турнирите:

"Турнирите се начин на земање на мал ризик финансиски кои потенцијално би можело да доведе до голема награда.

Во текот на некои од нашите претходни турнири, вкупниот награден фонд ги надмина 100.000 $, а победник е добивање на околу $ 10.000.

Нормално, оваа стапка на поврат не е можно со едноставно тргување бинарни опции. Со цел да се победи $ 10.000, ќе треба да се прави занаети кои чинат илјадници долари на време, што значи дека ќе се ризикува пари со секоја трговија да се направи. Со оглед на тоа со бинарни опции тргување турнирот, купи во може да биде малку, како и $ 4.

The tournaments last for 1 month, and entry costs vary from $4 up to $20. Unlike some other tournaments, with IQ OPTION you can rebuy entry to the competition. This gives you the opportunity to remain in the competition and gives you repeated chances of placing highly in the tournament and winning big!

Почетните услови се еднакви на турнирот, со цел да им даде на сите фер почеток. Колку повеќе учесници постојат, толку е поголем наградниот фонд на располагање. За својата првична котизација, ќе добиете специјален турнир сметка со $ 10,000.

Може да се види како ќе се ставање во натпреварот од страна на проверка на нашите во живо, онлајн лидерот одбор. Таа, исто така ви овозможува да знаете како конкуренција го прават, и колку од базен награда имате право да се победи.

На 10.000 $ да го користите да се игра за време на турнирот не можат да бидат повлечени. Сепак, вашата награда пари ќе се кредитираат во вашиот профил во форма на вистински пари, кои потоа може да се повлече и да уживате!

Ако сакате да имате повеќе пракса пред да влезат во еден од нашите трговски турнири, а потоа се регистрирате за нашите бесплатни демо трговската сметка. Вие не треба да се депонира пари со цел да тргуваат опции и да добијат некои пракса во, и тоа е одлична и сигурен начин да се научат бинарни опции.

Тоа изгледа исто како и нашите бинарни опции тргување платформа за да може да се користи за да го користите и правење занаети пред да влезе на турнирот и да игра за вистински.
Проценка на ризикот и разбирање на ризикот во трговијата е клучен дел на бинарни опции тргување, и повеќе информации може да се најде на нашата страница за управување со ризикот.

Try free demo account now.