Како да трговија девизен курс на IQoption?

22136
Сподели

Научете како да трговија девизен курс на IQ OPTION

5 чекори да трговија девизен курс на IQ OPTION:

Во суштина, девизен курс е ликвиден пазар на валута парови кои реагираат на глобалната вести, настани и економски политики. Овој светски познатиот алатка за тргување е сега целосно достапни на IQ OPTION, Која традиционално се подложени на неколку подобрувања.

Тргување девизен курс на IQ OPTION платформа, трговец има неколку предности:

  • Никогаш не губи повеќе од она што сте инвестирале во една позиција (Заштитени CFD)
  • неограничен број на добивка
  • Во реално време forex вести и анализи на највисоко ниво, додека правејќи го достапен за помалку искусни трговци
  • Тргување на најликвидните пазари во светот
  • Топ пара валута
  • 24 часа на ден, 5 дена во неделата
  • Слободен полнат / УСД пракса сметка 10.000 евра (во зависност од валутата на вашата сметка)
  • 1: 300 потпора на располагање **
  • Тесни се шири, без провизии

* Освен во Кина
** Стандардна мултипликатор е 50. Со цел да се побара X300, трговците мора да се добие одреден соодветноста рејтинг. Предност ограничувања може да се примени во зависност од околностите и / или јурисдикции клиентот.

Ве молиме проверете на тековните услови на официјалната веб-сајтови. Погоре е актуелна како на 08/2017

Try free demo account now.