Насловна IQoption ЧПП Зошто не се трговци понекогаш можат да се купат опција на IQOPTION?

Зошто не се трговци понекогаш можат да се купат опција на IQOPTION?

26605
Сподели
IQ ОПЦИЈА Најчесто поставувани прашања: Зошто е профитабилноста на промена на средствата во текот на денот

Question: Why are traders sometimes not able to purchase an option on IQ OPTION platform? What are the reasons for it?

IQ OPTION reply (taken from interview): Постојат неколку прашања, кои се појавуваат во текот на тргување. Оние кои најчесто се "Цената на средството е променет", која обично се појавува за време на висока нестабилност, и "Не се достапни опции за овој истекување".

Во овој случај ние сме поставување на експозицијата според статистичките податоци и популарноста предност. Во текот на ноќта таму е многу помалку стопанската активност, така што изложеноста е намалена. Ние ги ревидира овие вредности еднаш месечно и тие се постојано расте. Информации во врска со достапноста на опции е целосно отворен и видлив за секој трговец во реално време во текот на тргување.
Имаме одредени обврски кон нашите трговци, а ние треба да се гарантира дека ќе плати во случај на профит, тоа е причината зошто имаме такви ограничувања на бројот на опции.

Try free demo account now.