Насловна IQoption Вести и совети IQoption Дигитални Опции - како да тргуваат, што се тие?

IQoption Дигитални Опции - како да тргуваат, што се тие?

22632
Сподели

Дигитални Опции за IQoptions

IQ OPTION само воведе Дигитални Опции. Ние сега знаеме малку повеќе за нив:

Дигитални Опции - нов инструмент за IQ Опција

Ние се обидуваме да се објасни:

 • Кои се дигитални опции на iqoption?
 • како да тргуваат дигитални опции
 • можеби ние ја делиме некои совети за тргување на дигитални опции
 • разликата помеѓу бинарни опции и дигитални

Значи тука се и некои од главните карактеристики на дигитални опции заIQ Option:

 1. Повисока профитабилност *  - До 900% ** на профит во случај на остри движења на цените во ваша корист *
 2. Поголема флексибилност  - Продај опција во секој момент да се обезбеди профит
 3. Помал ризик *  - Разни опции штрајк цена овозможи помал ризик

*Во споредба со IQ OPTIONредовна понуда Бинарни Опции.
** Износ кредитираат само во случај на успешна предвидување.

Тука е брз промо видео на дигитални Опции.

Како да почнам нова дигитална трговски опција во само 5 чекори:

 1. Изберете дигитален опции во главната маса.
 2. Изберете средства ќе liketo трговија
 3. Изберете ја вашата најпосакувана штрајк цена
 4. Сега се отвори на повик или стави опција
 5. Потврди трговската сте за да се направи

дигитални опции

Главната разлика помеѓу Дигитални Опции  и Бинарни Опции  е присуството на напади. Штрајкот може да се разбере како на пазарот за влез точка. На пример, во бинарни опции, штрајкот е секогаш цена или позиција на табелата за сегашниот момент, додека во дигитални опции можете да изберете најпрофитабилните ниво штрајк себе.

Како да трговија дигитални опции за iqoption 2

Во било кое дадено време, имате 22 различни напади за да изберете од. Имајте на ум дека бројот на штрајкови прикажани на платформа може да се разликуваат во зависност од обемот на табелата и ситуацијата на пазарот. Добивката во Дигитални Опции е директно зависна од ризици, поради што на максимална добивка на овој инструмент е зголемен за 900%.

Способноста да се купат повеќе опции за едно време на траење, заедно со голем број на штрајкови, се отвора голем број на можности за трговецот. Како на пример, со помош на дигитални опции тоа е можно да се отвори позиции однапред. Ова ви овозможува да влезат на пазарот со јасно успешна позиција, но со помал процент на профит се должи на недооценено ризици во споредба со конвенционалните опции.

Како да трговија дигитални опции за iqoption 1

Во дигитални опции , трговецот, како и секогаш, има можност да го продаде својот став пред истекот ( но не подоцна од 20 секунди пред крајот на трансакцијата ), и, во зависност од моменталната цена, или да добие профит или се тврди назад некои на вложените средства.

 

Try free demo account now.