IQOption Неделен извештај бр.4 24,04-30,04

23616

Како на земјата, некој да се сврти $ 460 во $ 66.916? Во еден ден? Само види неделен извештај бр.4

Fenomenal раст на x145 за само 1 ден!

160 милиони сметка од над 150 земји се регистрирани на iqoption.

Топ 5 земји на трговците доаѓаат од се:

  1. Индонезија
  2. Бразил
  3. Велика Британија
  4. Германија
  5. Италија

 

Обиди се со бесплатна демо сметка.