Saturday, September 22, 2018

IQOPTION BROKER TRADING MAGAZINE - për të gjithë tifozët IQOPTION DHE tregtarët - jo zyrtare

General rrezikut Warning: Shërbimet financiare të ofruara nga ky website mbajnë një nivel të lartë të rrezikut dhe mund të rezultojë në humbjen e të gjitha fondeve tuaja. Ju kurrë nuk duhet të investojnë paratë që ju nuk mund të përballojë për të humbur.

Lajmi IQoption për tregtarët

Investime personal

Promovimet

Përvojë e mrekullueshme I binar mundësitë tregtare ON IQOPTION platformë.
1 Click. 60 sekonda. Rentabiliteti deri në 90% *

* Shuma që do të kreditohen në llogarinë në rastin e tregtisë me sukses

faqe Ce n'est pas à être caktoj vu par les banorëve de France. S'il vous gërshet quittez la faqe si vous êtes situé en France.

Этот сайт не предназначен для жителей России. Пожалуйста, оставьте эту страницу, если вы находитесь в России.

Bu sitenin sakinleri tarafından görülmesi amaçlanmamıştır. Eğer Türkiye'de bulunuyorsanız lütfen sayfayı Terk edin.

INFORMACIONET E PËRGJITHSHME RRETH IQ OPTION

General rrezikut Warning:Shërbimet financiare të ofruara nga ky website mbajnë një nivel të lartë të rrezikut dhe mund të rezultojë në humbjen e të gjitha fondeve tuaja. Ju kurrë nuk duhet të investojnë paratë që ju nuk mund të përballojë për të humbur.

 • Rregullorja: CySEC;
 • I themelimit: 2013
 • Depozitë minimale: $ 10
 • Tregtia minimale: $ 1
 • Kthimi: 91% në rastin e parashikimit të saktë (ose tregti të suksesshme)
 • Mbështetje: 24/7
 • Metodat e depozitave / tërheqjes: Credit Card, Wire Transfer, Skrill, Neteller, Boleto, Qiwi, WebMoney, CashU, ideale, Fasapay,
 • Asetet: palë të monedhës, aksione, indekset, mallrave
 • Vendet: IQoption pranon të gjitha vendet me përjashtim të SHBA, Kanada, Australi, Japoni, Rusia, Turqia, Izraeli, Siria, Sudani dhe Irani. Përdoruesit nga vendet e mëposhtme nuk mund të tregtisë nga iOS aplikimit mobil: Maltë; Android Aplikimi i padisponueshëm për: Maltë, Mianmar, Lihtenshtajni, Kubë. (Për listën aktuale të pranuar / counteries ndaluara gjithmonë vizitoni faqen zyrtare iqoption)
 • Llogaria Demo: Po, pa pagesë
 • Aplikimi Mobile: Android, iOS
 • Trading Platform: web-browser, app të pavarur
 • Mbështetje Gjuhët: Anglisht, Rusisht, Turqisht, Gjermanisht, Spanjisht, Portugalisht, kineze, suedisht, Korean, Frëngjisht, Italisht, Arabisht, Indonesian
 • Tërheqja: 1 ditë pune

Ne përpiqemi për të mbajtur këtë website përditësuar, por për më up-to-date informata gjithmonë vizitoni faqen zyrtare. Informacioni i mësipërm mund të jetë e vjetëruar.

Postimet e fundit

Featured Posts

IQOPTION pyetjet e zakonshme