shtëpi IQoption News & Tips cryptocurrency Tregtisë në IQOption - Bitcoin, Ethereum, Dash ...

cryptocurrency Tregtisë në IQOption - Bitcoin, Ethereum, Dash ...

Çfarë është cryptocurrency dhe çfarë është e ardhmja e saj - Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dash? Mund të bëni të holla duke cryptocurrency tregtare?

51632
Trade cryptocurrencies në opsionin IQ

Unë të përpiqet të përgjigjet në pyetjet e disa të përbashkëta në lidhje me cryptocurrencies si Bitcoins , Ethereum , Litecoin , Dash, Ripple, IOTA :

Çfarë është cryptocurrency? Si në lidhje me të ardhmen e saj dhe pse është kaq popullor?

Në pikëpamje të kohës së afërt të cryptocurrencies dhe popullaritetin e tyre në rritje, ne do të dëshironim për të ndarë mendimet tona për të ardhmen e kësaj industrie dhe ju prezantoj me cryptocurrencies dispozicion në platformën opsioni IQ.

A do cryptocurrency jetë normë e re pas vitit 2017?

Ajo mund të jetë shumë herët për të gjykuar. Por ka një gjë që ne e dimë me siguri: cryptocurrencies tani do të jetë në mendjet e ekspertëve dhe njerëzve të zakonshëm për barrë të gjatë.

Ka një numër arsyesh pse cryptocurrencies janë kaq të njohura:

 • Ata janë të sigurt, anonime, dhe plotësisht të decentralizuar.
 • Ndryshe monedhave konvencionale, ata nuk janë të kontrolluara ose të rregullohen nga ndonjë autoritet të veçantë, dhe rrjedha e tyre përcaktohet plotësisht nga kërkesat e tregut.
 • Ata janë pothuajse e pamundur për të krijuar, në sajë të një sistemi tejet kompleks për encrypting secilin transaksion që gjithashtu ofron anonimitet të plotë dhe të sigurisë për çdo përdorues.

Ku për të tregtisë Bitcoins, Ethereum, Litecoin, Dash?

Ju gjetur një vend i përkryer. Platforma IQoption është rekomanduar platformë të tregtisë cryptocurrencies.

IQ cryptocurrencies

Trade Bitcoins, Ethereum, Litecoin në opsionin IQTrade cryptocurrencies në IQ OPTION

 • mall më të nxehta të vitit 2017
 • Bitcoins, Ethereum, Litecoin
 • investime minimale - $ 1
 • One-click transaksionet

 

A është e sigurt dhe ligjor për të tregtuar cryptocurrencies si Bitcoins, Ethereum, Litecoin, Dash?

Unë nuk jam një ushtrojë kështu që unë do të ju tregojnë për artikullin e mëposhtëm i cili shpjegon nëse cryptocurrency si Bitcoin është ligjore nga vendi apo territori. Ajo ndryshon në mënyrë të konsiderueshme për vendet:

Ligjshmëria e Bitcoin nga vendi ose territori

Mund të bëni të holla duke cryptocurrency tregtare?

Si me çdo investim ka një potencial të humbur të gjithë kapitalin e investuar. Rreziku i përfshirë në tregtimin e cryptocurrencies është shumë e lartë, si kripto-monedhës është shumë e paqëndrueshme. Të jenë shumë të kujdesshëm dhe të dini se çfarë ju po bëni para tregtare cryptocurrencies .

A cryptocurrenicies si Bitcoins, Ethereum, Litecoin, Dash një scam apo e paligjshme?

Nëse cryptocurrencies si Ethereum, Bitcoin, Litecoin ose dash janë scam unë do të kontrolloni atë lidhje. Ju mund të gjeni se popujt e tjerë mendime për cryptocurrencies këtu:  http://www.debate.org/opinions/is-bitcoin-a-scam

Cryptocurrencies - Bitcoin, Dash, Ethereum

Tani le të bëjmë një vështrim nga afër Ethereum, Dash, Bitcoin dhe Bitcoin para të gatshme cryptocurrencies:

Cryptocurrency ETHEREUM:

cryptocurrency Ethereum
Ethereum  është një platformë Blockchain me bazë për krijimin e shërbimeve të decentralizuara në internet duke përdorur kontaktet zgjuar. Ajo zbatohet si një makinë e vetme decentralizuar virtuale. Zhvilluar nga 19-vjeçari  Vitalik Buterin , kjo cryptocurrency grumbulluar 18 milionë dollarë në ICO saj (fillestar ofruar monedhë) në gusht të vitit 2013 dhe ishte nisur në korrik të 2015.

Ndryshe kripto-monedhave të tjera, krijuesit e saj nuk e kufizojnë rolin e Ethërit pagesave, por të ofrojë atë, për shembull, si një mjet për shkëmbimin e burimeve ose regjistrimin e transaksioneve të pasurive përdorur kontratat zgjuar. Në veçanti, zhvilluesit e saj e kanë quajtur eter një " karburant kripto " për kontratat e zgjuar.

Teknologjia Ethereum bën të mundur për të regjistruar ndonjë transaksion me çdo aktiv duke përdorur një Blockchain tipit bazë të dhënash të shpërndara e kontratave, pa iu drejtuar procedurave tradicionale ligjore. Kjo mundësi ofron konkurrencë për sistemin ekzistues të regjistrimit transaksion. Sipas revistës Economist, teknologjia e kontratave zgjuar shënon një epokë të re në teknologji financiare.

Në vitin 2017, me një rritje prej 4000%, Etherium u bë cryptocurrency dytë më e madhe pas Bitcoin.

DASH cryptocurrency:

Dash cryptocurrency

Dash , quajtur për " të holla dixhitale ," është një, sistem i hapur i decentralizuar pagesave që përdor një mekanizëm të quajtur Darksend për anonymize transaksionet.

Kjo monedhë ka qenë riemëruar dy herë, nga Darkcoin në vitin 2015 dhe Xcoin në vitin 2014. Ajo ofron të gjitha tiparet e Bitcoin, si dhe transaksionet e çastit dhe plotësisht anonime me anë të ashtuquajturës Masternodes. Masternodes përzierje të dhënat e transaksionit për të fshirë të gjitha gjurmët e tij, dhe pastaj të marrë një komision për transaksionin.

Dallimet kryesore midis Dash dhe Bitcoin janë:

 • Transaksionet në Dash janë anonime;
 • Dash nuk përdor një të tillë, por algoritme të shumta kriptografike në kombinim;
 • Dash Minierave konsumon më pak energji;
 • Vendimet për zhvillimin e mëtejshëm të sistemit nuk janë bërë nga programuesit individuale, por nga të gjithë anëtarët e rrjetit të depërtonte Qeverisje të decentralizuar;

Vlera e këtij cryptocurrency tejkaluar të shënojë 1 miliard $ në maj 2017.

Bitcoin dhe Bitcoin CASH cryptocurrency:

Bitcoin cryptocurrency

Bitcoin është një monedhë dixhitale në sistemin unik të pagesave me të njëjtin emër, ku nuk ka asnjë organ kontrollues dhe të gjithë pjesëmarrësit janë të barabartë. Bitcoins mund të përdoret për të bërë blerjet dhe transferimet nëse marrësi bie dakord për të marrë Bitcoin dhe është në gjendje për ta bërë këtë. Ideja kryesore e Bitcoin është decentralizimi i plotë: nuk ka asnjë bankë qendrore, qeveria, apo ndonjë subjekti tjetër administrative që mund të ndikojnë ose kontroll Bitcoin.

Sa për profitabilitetit Bitcoin, ajo është legjendare. Ju mund të shihni se pse: ndërsa një Bitcoin ishte me vlerë $ 0.003 në fillim, ajo është tani tregtare rreth $ 4300.
Eshtë e panevojshme të thuhet, Roi është tronditëse.

ÇFARË ËSHTË Bitcoin CASH?

Bitcoin Cash  është një monedhë e re që u ngrit si rezultat i një pirun Bitcoin vështirë më 1 gusht, 2017. Kjo është një zinxhir shumë të shkallëzuar përsëriten bllok të Bitcoin origjinale me blloqe të veçanta që janë rritur në 8 megabajt.

Si "pirun" punon është që në vend të krijimit të një zinxhir të ri bllok duke filluar nga zero, pirun thjesht krijon një kopje të zinxhirit bllok me të njëjtën histori.
Në fakt, kjo do të thotë se të gjithë pronarët Bitcoin para pirun tani janë pronarë të njëjtën sasi të Bitcoin Cash, pasi që të dyja monedhat pasur të njëjtin zinxhir bllok deri në ndarje.

Në konceptimin e tij, monedha ishte me vlerë rreth $ 700, por në ditët në vijim Bitcoin Cash stabilizuar në varg $ 250- $ 300.

Megjithatë, që nga ajo kohë, i ri-lindur Crypto-monedhë ka fituar tashmë prapa pozitat e saj dhe pothuajse është kthyer në treguesit fillestare në rreth 680 dollarë për një Bitcoin Cash.

Sa më shumë informacion në lidhje me  Ripple, germa e alfabetit grek, dhe Litecoin cryptocurrencies do të shtohet së shpejti.

Try free demo account now
NOTES: This and other articles are not investment advice. They are of an informative nature and are based on external analysis and we do not guarantee that the information is thoroughly checked by us. As required by the European Securities and Markets Authority (ESMA), binary and digital options trading is only available to clients qualified as professional clients.