SHARE

Pyetje:

Kur kam tërhequr në llogarinë time Neteller dhe Skrill, statusi është 'verifikimi i nevojshëm ". Çfarë duhet të bëj të kënaqur?

IQ OPTION Përgjigju zyrtare:

Kjo do të thotë se ju duhet të na dërgoni dokumentet për verifikim, në varësi të cilin vend jeni nga, ju lutemi na kontaktoni përmes mesazheve nga kabinetin tuaj për ne që të ju tregojnë se çfarë dokumente ju duhet të na dërgoni.

Try free demo account now.