shtëpi IQoption FAQ Çfarë mjete janë në dispozicion në IQOPTION për fillestar dhe tregtarët të avancuar?

Çfarë mjete janë në dispozicion në IQOPTION për fillestar dhe tregtarët të avancuar?

27820
SHARE
FAQ IQ OPSION: Pse është rentabiliteti i ndryshimit aseteve gjatë ditës

Pyetje: Cilat mjete janë në dispozicion në platformën (për fillestar, dhe për tregtarët të avancuar)?

IQ OPTIONreply (taken from official interview): Platforma jonë siguron mjete të shumta për analizë teknike. Ne aktualisht kemi 12 indikatorë, 4 lloje të Listat, 18 llojet e shandanët, dhe 4 lloje të mjeteve grafike. Të gjitha këto janë ndërtuar në platformën, dhe kjo është absolutisht unik! Grafiku çmimi shkon prapa tre vjet. Unë mund të shkoni tani dhe shikoni se çfarë çmimi ishte për EUR / USD palë në, për shembull, 1 prill në vitin 2014. Ajo që është me të vërtetë e rëndësishme është se e gjithë kjo punon pa krijuar një peshë të lartë në sistemin, kështu që në thelb ajo nuk ka slowdowns dhe ju mund të shihni atë në ekranet e shumta në të njëjtën kohë. Është e vështirë për të folur në lidhje me mjetet e analizës teknike për fillestar. Një mënyrë ose në një tjetër, ju duhet të keni një përvojë në mënyrë që të përdorin këto mjete duhet. Bazuar në vëzhgimet e mia, unë mund të them se tregtarët me më pak se një vit të përvojës preferojnë Bands Bollinger dhe RSI.

Try free demo account now.