shtëpi IQoption News & Tips IQoption Digital Options - se si të tregtisë, çfarë janë?

IQoption Digital Options - se si të tregtisë, çfarë janë?

21376
SHARE

Options Digital në IQoptions

IQ OPTION vetëm futur një Options Digital. Ne tani e dimë pak më shumë rreth tyre:

Options Digital - instrument i ri për Option IQ

Ne përpiqemi për të shpjeguar:

 • çfarë janë dixhital-opsionet në iqoption?
 • se si të tregtisë digital-opsione
 • ndoshta ne të ndajnë disa këshilla në lidhje tregtare në digital-options
 • Dallimi në mes të opsioneve binare dhe digjitale

Pra, këtu janë disa tipare kryesore të Options Digital nëIQ Option:

 1. Rentabiliteti më të lartë *  - Deri në 900% ** e fitimit në rast të lëvizjeve të mprehtë të çmimeve në favorin tuaj *
 2. Më shumë fleksibilitet  - Shitet mundësi në çdo moment për të siguruar fitim
 3. Rrezik më të ulët *  - opsione të ndryshme çmimi grevë të lejojë për rrezik më të ulët

*Krahasuar me IQ OPTION regular Binary Options offering.
** Shuma kreditohet vetëm në rast të një parashikim të suksesshëm.

Këtu është një video e shpejtë promo i Options Digital.

Si të filloni një tregti dixhital opsion në vetëm 5 hapa:

 1. Zgjedhur opsionet dixhitale në tryezën kryesore.
 2. Zgjidhni një pasuri që do liketo tregtinë
 3. Zgjidhni çmimin tuaj e preferuar grevë
 4. Tani të hapur një telefonatë apo një opsion
 5. Konfirmo tregtinë ju jeni gati për të bërë

opsionet Digital

Dallimi kryesor në mes Options Digital  dhe Binary Options  është prania e sulmeve. Strike mund të kuptohet si pikë e hyrjes në treg. Për shembull, në opsione binare, një grevë është gjithmonë çmimi ose pozicioni i tabelës për momentin e tanishëm, ndërsa në Options Digital ju mund të zgjidhni nivelin më fitimprurëse STRIKE veten.

Si për të tregtisë opsionet dixhitale në iqoption 2

Në çdo kohë, ju keni 22 greva ndryshme për të zgjedhur nga. Vini re se numri i sulmeve të shfaqet në platformën mund të ndryshojnë në varësi të shkallës së tabelës dhe situatën në treg. Japin në Options Digital është drejtpërdrejt e varur nga rreziqet, kështu që fitimi maksimal në këtë instrument është rritur për 900%.

Aftësia për të blerë opsione të shumta për një kohë të skadimit, së bashku me një shumë të sulmeve, hap një numër të madh të mundësive për të tregtarit. Si për shembull, me ndihmën e opsioneve dixhitale është e mundur për të hapur pozicionet paraprakisht. Kjo ju lejon për të hyrë në treg me një pozicion të qartë të suksesshëm, por me një përqindje të vogël të fitimit për shkak të rreziqeve të understated në krahasim me mundësitë e konvencionale.

Si për të tregtisë opsionet dixhitale në iqoption 1

opsionet dixhitale , tregtar, si gjithmonë, ka mundësinë për të shitur pozitën e tij para skadimit ( por jo më vonë se 20 sekonda para përfundimit të transaksionit ), dhe, në varësi të çmimit aktual, të marrë fitim ose pretendojnë mbrapa disa e fondeve të investuara.

 

Try free demo account now.