SHARE

PYETJE:

Si mund ta bëjë një depozitë dhe tërheqja duke përdorur e-portofolin në Afrikën e Jugut?

IQ OPTION Përgjigju zyrtare:

Përshëndetje! Ashtu si tregtarë nga vende të tjera, ajo është e vërtetë e lehtë, ju duhet të shkoni në tab depozitave, zgjidhni emrin e tuaj e-portofolin, shuma, shkruani numrin e kuletës tuaj e-portofolin dhe për të konfirmuar transaksionin. Tërheqja do të jetë edhe më pak për të bërë: sistemi automatikisht do të ju ofrojë tërheqjen për të njëjtën e-portofolin.

Try free demo account now.