Tuesday, March 26, 2019

Listat teknike

Kjo tabelë i përshtatshëm është një nga mjetet më të avancuara vizatimin HTML5 aktualisht në dispozicion. Ju mund të zgjidhni nga një përzgjedhje të gjerë të treguesve teknik dhe të mbyllë në 5000 instrumente në mënyrë që të mbledhë Listat që të përqëndrohet në një instrument, ose të krijuar një tabelë të vetme krahasuar instrumente të shumta.

Postimet e fundit

Featured Posts