SHARE

Pyetje: Pse është bërë një depozitë më e lehtë se sa duke bërë një tërheqje?

Ka shumë shumë hiccups në marrjen e një tërheqje dhe kjo nuk është e mirë, ajo frikëson njerëzit larg nga platforma juaj.
Ju lutemi që është mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë e tërheqjes në platformën tuaj, dhe nuk e kanë nevojë të paraqesin dokumentet dhe / ose mjetet e identifikimit në qoftë se unë dua të bëjë një tërheqje përmes një transfertat bankare?

IQ OPTION Përgjigju zyrtare:

Mënyra më e lehtë për të depozituar dhe tërhequr është që të përdorin e-kuletat. Pasi ju e depozitave nëpërmjet Skrill, për shembull, ju tërheqë të njëjtën e-portofolin dhe nuk kanë probleme me atë, ju do të duhet të na dërgoni vetëm një hetim ID. Ne jemi një organizatë financiare, kjo është detyra jonë për të parandaluar pastrimin e parave dhe mashtrimit të përgjithshme raste, pra, çdo llogari duhet të miratohet dhe çdo tërheqje të përpunuara dhe të miratuara me dorë për të garantuar sigurinë maksimale.

Try free demo account now.