Sunday, August 25, 2019

IQOPTION TRADERS FAQ

Postimet e fundit

Featured Posts

PYETJE Standard (FAQ)

Çfarë është opsion binar?

Një opsion binar, gjithashtu iu referua si një opsion dixhital ose një opsion të gjitha ose asgjë, është një opsion në të cilën pay-out përcaktohet në fillimin e kontratës. Tregtari merr një sasi të caktuar të kthimit, nëse opsioni skadon në-të-holla, pa marrë parasysh se sa çmimi i aktivit bazë ka lëvizur. Tregtar në fakt nuk zotëron aktivin. Kjo është siguria mbi të cilën është bazuar kontrata Një Options '.

Sa kohë Dows duhet për të tërhequr fonde?

Në përgjithësi, kërkesat e tërheqjes janë të përpunuara brenda 3 ditëve të punës. Pasi kërkesa është përpunuar, ajo merr një mesatare prej 2 deri në 9 ditë pune për të transferuar paratë në llogarinë tuaj, në varësi të metodës së pagesës.

A i duhet ndonjë dokument për të tërhequr gjen?

Përfaqësuesi i kompanisë tonë mund t'ju kërkojë të na dërgoni disa dokumente të skanuar, në varësi të metodës së tërheqjes. Të gjitha informatat do të dërgohet në e-mail tuaj.

Çfarë është çmimi grevë?

Çmimi grevë është çmimi i aktivit në kohën e blerjes së opsionit.

Cilat instrumente financiare iqption ofrojnë?

Ne ofrojmë një gamë të plotë të instrumenteve financiare, duke filluar nga equities, për indekset, mallrave dhe palë të monedhës tregtohen lirisht në botë dhe shkëmbimet kombëtare dhe tregjeve.

Çfarë është çmimi skadimit?

Çmimi skadimit është çmimi i aktivit në skadimin e kohës së specifikuar në opsion. Ajo llogaritet sipas formulës (Ofertës + Pyetni) / 2.

A kam nevojë për ndonjë dokument për të tërhequr fonde?

Përfaqësuesi i kompanisë tonë mund t'ju kërkojë të na dërgoni disa dokumente të skanuar, në varësi të metodës së tërheqjes. Të gjitha informatat do të dërgohet në e-mail tuaj.

Çfarë është çmimi i ASK?

Pyetni është çmimi me të cilin shitësi është i gatshëm të shesë instrumentin financiar. Ajo është gjithmonë më e madhe se çmimi "ofertës".

Çfarë është çmimi i ofertës?

Ofertës është çmimi blerësi është i gatshëm të paguajnë për një instrument financiar. Ajo është gjithmonë më pak se "kërkojnë" çmim.

Çfarë është koha skadimit?

Koha e skadimit është data dhe koha në të cilën opsioni skadon.

Çfarë është një opsion put?

Një opsion put është një opsion që ofron tregtari me një fitim të paracaktuar kur aktivi themelor në kohën e mbarimit është më e ulët se sa kur ajo ishte blerë.

Çfarë është një pasuri?

Aseteve është një palë mall, indeksi, aksioneve, ose monedha që mund të tregtohen si një opsion binar.

Çfarë është një opsion thirrje?

Një opsion i thirrjes është një opsion që ofron tregtari me një fitim të paracaktuar kur aktivi themelor në kohën e mbarimit është më i lartë se në kohën që ishte blerë.

Cila është vlera opsion?

Vlera opsion është çmimi me të cilin një tregtar fiton një opsion.

Sa fitim mund të shkoj?

Nëse opsioni është i mbyllur "në-the-parave" (çmimi grevë është më e lartë ose më e ulët se çmimi i skadimit, në varësi të llojit të opsionit), ju merrni një fitim të garantuar specifikuar në opsion.

Çfarë ndodh nëse themelor norma expity pasuria është e njëjtë me shkallën e transaksionit?

Opsioni skadon në-the-parave dhe shuma e investimeve është kthyer për investitorin.