shtëpi IQoption News & Tips IQOPTION tournaments – how to trade and win prizes

IQOPTION tournaments – how to trade and win prizes

IQ Option tournaments are very popular. Learn how to play these tournamenst, how to win prizes, learn tournament strategies, tips for trading players. Check tournaments in your country and your eligibility to take part.

59433
Pa pagesë IQ Turne OPSION
Ju lutem shikoni turnet e ardhshme

Take notice: Tournaments are unavailable for traders from EEA countries

Updated 10/2019 Helloween Tournament

IQOption offers to its traders more than a platform where they can trade and check charts and quotes. In addition to that, they get a great competitive and learning experience outside of usual trading.

helloween-iqoption-tournament-trick-or-trade

Tournaments are a part of that experience. IQ Option holds both regular and unique tournaments with big prize pools. And this time it is a Halloween Tournament that is offered to traders. Even better, it is actually two tournaments!

One of them is free, so users can take part in it without the need to spend any money at all.

Trick or Trade

Prize Pool — $2,000
October 16-31, 2019
Duration 15 days
Entry fee: Free

Halloween Tournament

Prize Pool — $15,000
October 16-31, 2019
Duration 15 days
Entry fee: $4


falas IQOPTION Tournaments for Traders

turnet javore falas për të gjithë tregtarët janë realizuar kohët e fundit në IQOPTION platformë. Çmimi kryesor në to është një biletë për pjesëmarrje të lirë në një nga turnetë më të mëdha të paguara. IQOPTION ofron gjithnjë e më shumë mjete për fillim tregtarët.

Nga tani e tutje, përdoruesit mund të merrni një gamë të plotë të emocioneve, dhe ndoshta të fitojë një çmim të rëndësishëm në turneun prej së IQOPTION falas.

Ju mund të shihni listën e turne ardhshme në seksionin përkatës në platformën.

Ju lutem shikoni turnet e ardhshme

What is a tournament?

The tournament is a competition between traders where everyone can participate. Each participant gets a tournament account with the same amount of money. You can only trade binary options in tournaments. Aside from that, there aren’t any rules: you can trade in any asset and invest any available funds.

The winner is the trader who finishes with the most money on the tournament account. The prize pool is usually divided among the best traders from 9 to 30 people.

How does it work?

Each trader is provided with a special $10,000 tournament account, initial conditions being equal. The leaderboard shows how much money each participant has in the tournament account in descending order.

The tournament prize is credited to your real account in the form of real funds. 80% of your entry fee is transferred to the prize pool. You are allowed to refill your tournament account throughout the entire tournament.

Is it possible to Rebuy?

In some tournaments, you can reload your account balance by depositing the original amount in real money. For example, if a tournament allows rebuys and your starting balance is $100, you can click “Rebuy” next to the balance and you will have $200 on your account.

The number of rebuys during the tournament is unlimited, but only if the current balance and the profit from open positions are less than the starting balance. At the start of the tournament, you can reload once. The rebuy amounts are totaled and added to the tournament prize pool.

How can I check my tournament position?

Before the tournament begins, the top traders are selected at random. Once the tournament has started and participants begin trading, the people in the list will be ordered according to the balance on their tournament accounts.

How can I collect a prize in a tournament?

If you are awarded one of the prizes in the tournament, your winnings are automatically credited to your real account.

Nga faqen zyrtare në lidhje me turnet:

"Turnetë janë një mënyrë për të marrë një rrezik të vogël financiare të cilat potencialisht mund të japin një shpërblim të madh.

Gjatë disa nga turnet tona të mëparshme, fondi i përgjithshëm çmimi ka tejkaluar 100.000 $, me fituesin merr rreth $ 10,000.

Normalisht, kjo normë e kthimit nuk është e mundur thjesht tregtare opsionet binare. Në mënyrë që të fitojë 10.000 $, ju do të duhet të jetë bërë tregton që të kushtojë mijëra dollarë një kohë, që do të thotë ju jeni të rrezikuar paratë që me çdo tregti të bëni. Ndërsa me një turne binar mundësitë tregtare, blej në mund të jetë aq pak sa $ 4.

The tournaments last for 1 month, and entry costs vary from $4 up to $20. Unlike some other tournaments, with IQOPTION you can rebuy entry to the competition. This gives you the opportunity to remain in the competition and gives you repeated chances of placing highly in the tournament and winning big!

kushtet fillestare janë të barabartë në turne, për t'i dhënë të gjithëve një fillim të drejtë. Sa më shumë hyrësit e ka, aq më i madh fondi çmimin dispozicion. Për tarifë fillestare tuaj hyrjes, ju do të merrni një llogari të veçantë turne me $ 10,000.

Ju mund të shihni se si ju jeni të vendosur në konkurs duke kontrolluar jetojnë, në internet bordit tonë udhëheqës. Ai gjithashtu ju lejon të dini se si konkurrenca janë duke bërë, dhe sa e pishinë çmimin keni të drejtë për të fituar.

10.000 $ që ju përdorni për të luajtur gjatë turneut nuk mund të tërhiqet. Megjithatë, paratë tuaja çmim do të kreditohen në llogarinë tuaj në formën e parave të vërtetë që ju pastaj mund të tërhiqet dhe të gëzojnë!

Nëse dëshironi të keni më shumë praktikë para se të hyjnë në një nga turnet tanë tregtarë, atëherë regjistrohu për të lira llogarinë tonë demo tregtare. Ju nuk keni nevojë për të depozituar para në mënyrë që të tregtisë opsionet dhe për të marrë disa praktikë në, dhe kjo është një mënyrë e madhe dhe e sigurt për të mësuar opsionet binare.

It looks the same as our binary options trading platform so you can get used to using it and making trades before entering a tournament and playing for real. Vlerësimi i rrezikut dhe të kuptuarit e rrezikut në tregtimin e është një pjesë thelbësore e binar mundësitë tregtare, dhe më shumë informacion mund të gjenden në faqen tonë të menaxhimit të rrezikut.

Try free demo account now
NOTES: This and other articles are not investment advice. They are of an informative nature and are based on external analysis and we do not guarantee that the information is thoroughly checked by us. As required by the European Securities and Markets Authority (ESMA), binary and digital options trading is only available to clients qualified as professional clients.