SHARE

Pyetja Customer: Çfarë ndodh nëse fitues ime është më e lartë se shuma e depozituar në llogarinë time tregtare? Cili është procesi i tërheqjes në këtë rast?

Edhe ajo që në qoftë se unë nuk kam as e-portofolin ose Skrill, si do ta tërheqë të tjerët?

Rregulli i përgjithshëm

Shuma tërheqja nuk duhet të jetë më e madhe se depozitimit
bërë nga atë kartë

IQ OPTION Përgjigju zyrtare:

Për shembull, ju keni investuar 120 $ nga karta, tani ju keni 220 $ në bilancin tuaj tregtare. Pra, çfarë ju duhet të bëni është për të aplikuar për tërheqjen e 120 $ përsëri në kartën dhe pjesa tjetër ka nevojë për të shkuar në e-kuletat ose të tërhiqet nëpërmjet transfertat bankare.

Në rast se ju nuk keni një e-portofolin, ju mund të tërhiqni nëpërmjet transfertat bankare, por ju lutem vini re se bankat ngarkuar $ 50 Tarifa për transaksione të tilla.

Të jetë në gjendje për të tërhequr fonde në të njëjtën kohë, ju lutem mos e përdorni kartën bankare (90 ditë kanë kaluar që nga depozitimin tuaj të fundit), përdorin e-kuletat, ata nuk kanë kufijIQ OPTION

Try free demo account now.