Si të fillojë tregtare me IQOption - webinar zyrtar nga YouTube

4796
SHARE

Mëso se si për të hapur një llogari falas dhe të fillojnë tregtare në platformën tonë. Webinar zyrtare nga punonjës IQOption.

Opsioni IQ Kryetari: Peter Ortis, Affiliate Menaxher

Në këtë webinar, përdoruesit e rinj mund të mësojnë:

  • Si për të filluar tregtare në opsionin IQ
  • Instrumentet themelore dhe karakteristikat e platformës
  • Si për të depozituar dhe tërhequr para

Këtu është gjithashtu një lidhje në Facebook videon në rast lart YouTube nuk do të punojë për ju:

udhë të shpejtë për temat që janë të interesuar në:

02:09 - Si të regjistroheni?
06:05 - Si për të bërë një depozitë?
7:33 - kushtet VIP
09:47 - Futja e Traderoom
10:43 - Lista e aseteve
00:06 - Si për të ndryshuar tabelë dhe për të shtuar mjetet grafike?
14:07 - teknike të treguesit dhe si të përdorin ato?
16:25 - Pse vendosjen intervali kohor është e rëndësishme?
18:15 - Çfarë është e përhapur?
19:59 - Si për të filluar tregtare?
21:48 - Si të përdorni të ndaluar humbjen dhe të marrë funksion fitim?
26:00 - rezervat Trading CFD
29:31 - Çfarë është gjatë natës?
30:56 - Si të përdorni shumëzues?
33:50 - Si për të blerë në nivel të caktuar?
36:32 - Si për të menaxhuar investimet tuaja nga totalit të portofolit?
38:28 - Si të kontaktoni mbështetjen?
43:08 - Trading Forex
48:09 - Le të flasim për mundësitë e
53:42 - Options Digital. Si për të tregtisë me greva?

Try free demo account now.