shtëpi IQoption News & Tips Si për të tregtisë opsionet klasik në IQ OPTION

Si për të tregtisë opsionet klasik në IQ OPTION

29168
SHARE

How to trade Classic Options on IQ OPTION & Strategies (Strangle Strategy)

IQ OPTIONrevealed newest trading instrument — the Classic Options. A lot of traders may have been waiting for it. It’s a pleasure to trade on IQ OPTIONplatform so classic options should be big hit on this platform. Please note that classic options are not short term trades in contrast to some binary options.

Ju lutemi të shikuar këtë video më poshtë e cila shpjegon se si të tregtisë opsionet klasike në IQ mundësi:

  1. Së pari zgjidhni një pasuri të tregtisë. (Trending mundësitë tregon mundësitë më dinamike).Si të tregtisë dhe të zgjedhë opsionin klasik në platformën opsionet e IQ
  2. Zgjidhni sasinë e opsioneve ju do të donte për të blerë.Numri i opsioneve në IQoption options klasike
  3. Telefononi dhe vënë butonat automatikisht tregon sasinë e investimit tuaj. Kjo është shuma që do të zbritet nga bilancin tuaj, kur ju hapni pozicionin tuaj.THIRRJE dhe të vënë në mundësitë klasike në platformën IQoption
  4. Kur ju rri pezull mbi blerjes ose butonat ju do të shihni bare Fitimi / humbja shfaqet në tabelë.
  5. bar i parë tregon fitimin e projektuar të tregtisë në rast të ndryshimit të çmimeve të aseteve.Fitimi pas opsionet e shitjes klasike
  6. Bar dytë tregon fitimin tuaj në mbarimin.Fitimi pas opsionet e skadimit klasike
  7. fitimi juaj potencial është e pakufizuar në opsione klasike, por çdo humbje është e kufizuar në shumën që ju investuar.Humbja e kufizuar në mundësitë klasike
  8. Ju mund të shikojnë pozicionin tuaj në panelin e "pozicioneve të hapura" në të majtë. Ju mund të pista opsionet punën tuaj kështu që ju mund të shesin mundësitë tuaja me çmim të mirë, pa pritur për herë të skadimit.Shitet opsione klasike para kohës së skadimit
  9. Ju mund të përdorni greva dhe shikoni fitimin tuaj në raport të riskut për të përcaktuar çmimin opsion në greva të ndryshme.Rreziku i lartë fitim të lartë në IQ OPTION Të ulur rrezikun fitim të vogël mbi opsionet klasike

Classic Opsionet janë në dispozicion në platformën vetëm kur bursë amerikane është e hapur: 9,30-16,00 (GMT-5) [New York] ose 14:30-21:00 (GMT) [Londër]

Classic Options on IQOPTION opening times

Using Strangle Strategy on Classic Options (iqoption)