shtëpi IQoption FAQ A ka kufizime të tërheqjes në kartën bankare dhe tela transfertat?

A ka kufizime të tërheqjes në kartën bankare dhe tela transfertat?

31793
SHARE

Pyetje: A ka kufizime të tërheqjes në kartën bankare dhe tela transfertat?

Pyetja origjinale: Hi Doja të pyes nëse keni transferimin teli për tërheqje dhe a ka ndonjë kufizime si ato që ju keni në duke përdorur kartën? Pse ekzistojnë kufizime të tilla në radhë të parë unë do të thotë nëse ju depozitoni në kartën ju presin që të tërheqë ndonjë shumë në kartën ka e-kuletat e nevojshme.

IQ OPTION Përgjigju zyrtare:

Ka kufizime në tërheqje e kartës si ajo punon si një rimbursim, ju pra, nuk kanë nevojë të paguajnë tarifë. Me transfertat bankare ju do të duhet të paguajnë tarifë 50 $ për tërheqjen, nuk ka kufi pse.IQ OPTION

Try free demo account now.