Si për të tregtisë Forex në IQoption?

22138
SHARE

Mëso se si të tregtisë Forex në IQ OPTION

5 hapa për të tregtisë Forex në IQ OPTION:

Në thelb, Forex është një treg likuid i palë të monedhës që të reaguar ndaj lajmeve globale, ngjarjet dhe politikave ekonomike. Ky mjet me famë botërore tregtare tashmë është plotësisht i arritshëm nga ana IQ OPTION, Tradicionalisht pëson disa përmirësime.

Trading Forex në anën IQ OPTION platformë, një tregtar ka disa avantazhe:

  • Asnjëherë mos humbni më shumë se ajo që ju keni investuar në një pozicion (Mbrojtur CFD)
  • fitim Unlimited
  • Real-time lajmeve Forex dhe analiza në nivelin më të lartë, ndërsa duke e bërë atë të kuptueshme për tregtarët më me përvojë
  • Trading në tregjet më të lëngshme në botë
  • Top palë të monedhës
  • 24 orë në ditë, 5 ditë në javë
  • Pa pagesë reloadable llogari 10,000 EUR / USD Practice (në varësi të monedhës së llogarisë tuaj)
  • 1: 300 levave në dispozicion **
  • përhapet shtrënguar, nuk ka komisione

* Përveç China
** Default shumëzues është 50. Në mënyrë që të kërkojë X300, tregtarët duhet të marrë një vlerësim të caktuar përshtatshmërinë. Kufizime levave mund të zbatohen në varësi të rrethanave dhe / ose juridiksione klientit.

Ju lutemi kontrolloni gjithmonë kushtet e tanishme në faqet zyrtare. E mësipërme është aktuale si në 08/2017

Try free demo account now.