shtëpi IQoption FAQ Pse janë tregtarët nganjëherë nuk janë në gjendje për të blerë një opsion në IQOPTION?

Pse janë tregtarët nganjëherë nuk janë në gjendje për të blerë një opsion në IQOPTION?

26610
SHARE
FAQ IQ OPSION: Pse është rentabiliteti i ndryshimit aseteve gjatë ditës

Question: Why are traders sometimes not able to purchase an option on IQ OPTION platform? What are the reasons for it?

IQ OPTION reply (taken from interview): Ka disa pyetje që shfaqen gjatë tregtare. Ato më të zakonshmet janë "Çmimi i një aktivi ka ndryshuar", e cila zakonisht nxjerr gjatë luhatshmëri të lartë, dhe "Nuk ka opsione në dispozicion për këtë skadimit".

Në këtë rast ne jemi të vendosur deri Ekspozimi sipas statistikave dhe popullaritetin e pasurisë. Në natën ka aktivitet shumë më pak tregtare, kështu që ekspozimi është zvogëluar. Ne rishikojë këto vlera herë në muaj dhe ata janë vazhdimisht në rritje. Informacion në lidhje me disponueshmërinë e opsioneve është tërësisht e hapur dhe e dukshme për çdo tregtar në kohë reale gjatë tregtare.
Ne kemi obligime të caktuara për tregtarët tanë, dhe ne kemi nevojë për të garantuar ne do të paguajë në rast të fitimit, kjo është arsyeja pse ne kemi kufizime të tilla në numrin e opsioneve.

Try free demo account now.