Sakumaha diperyogikeun ku European Security and Markets Otoritas (ESMA), dagang sareng binér pilihan dagang digital ngan ukur aya pikeun klién anu mumpuni salaku propésional.

Rojongan 24 / 7

$ 1 Deal minimum

$ 10 Deposit Minimum

Rekening Demo Gratis

iqbroker-baner-multi

Perhatosan résiko: modal anjeun tiasa janten résiko

iqoption-sign-up-en-sign-up-iqoption-demo-login
métode deposit

Calo IQ Option ngagaduhan bagian warta sareng pendidikan anu mangpaat pisan. Ngadaptarkeun sareng login ka traderoom pikeun mariksa éta.

💳 Kartu debit sareng kiridit support Dukungan 24/7 app Aplikasi lintas platform 🪙 ​​1-klik mésér crypto 🏦 Calo lisénsi

Pilihan IQ BROKER TRADING MAJALAH - pikeun pilihan IQ Padagang Saham.

Ieu mangrupa pilihan IQ portal dagang kalayan tip sareng berita.

pilihan IQ dagang calo - ngadaptar | Majalah berita IQ - faq, video, alat dagang & tips apiliasi
Tip dagang & berita pikeun padagang iqoption.com sareng afiliasi | Daptar

Platform Dagang Online - marios tina IQOption (urut Binér Pilihan Calo)

Platform éta ogé parantos ngalaman seueur parobihan ti saprak 2014, sareng IQoption teras-terasan damel atos ningkatkeun kinerja sareng mastikeun éta gancang, akurat sareng gampang dianggo. Platform IQ Option ngagaduhan seueur manpaat sareng sumber diajar.

Cryptocurrency, Forex sareng Pilihan (Opsi Binér & Pilihan Digital) CFD dina Saham, ETF, Komoditas

IQOption didirikan dina 2014. jasa propésional hébat, pangalaman unik dilakukeun ku aranjeunna dina calo pang populerna. Aranjeunna gancang janten salah sahiji platform dagang online paling gancang di dunya. Dugi ka ayeuna, IQOption parantos ngempelkeun jutaan padagang, kalayan langkung seueur ngadaptar unggal dinten! IQOption nembé ngalegaan tawaran na, sareng palanggan na ayeuna tiasa dagang CFD dina saham sareng ETF, dagang Forex sareng ngaksés produk IQOption anu éksklusif anu disebat Pilihan Digital & Pilihan Binér anu ngan ukur aya pikeun Klien profésional. Salian ti pamutahiran platform, IQoption parantos ngenalkeun sababaraha produk anyar anu hébat kusabab IQoption komitmen pikeun nyayogikeun sadayana padagang sareng pangalaman dagang online pamungkas. Klién IQoption tiasa aub sareng CFD online dina pasangan mata uang, CFD dina saham, CFD dina komoditi, CFD dina cryptocurrency, CFD dina ETF, ogé Cryptocurrencies sapertos Bitcoin, Litecoin (sareng seueur deui) sareng Pilihan (Pilihan Binér sareng Pilihan Digital nyaéta ngan ukur sayogi pikeun Klién Profesional). Klién anu propésional tiasa ngadistribusikaeun portopolio investasi aranjeunna dina prosés.

Entong ngantosan. Daptar sareng buka akun IQ Option ayeuna. Anjeun tiasa ogé muka akun demo bébas. Disarankeun pisan pikeun nyobaan akun prakték heula. Anjeun tiasa lebet kana akun demo IQ Option gratis.

Tinjauan IQOPTION - platform dagang ti saprak 2014

  • Diadegkeun: 2014
  • deposit minimum: $ 10
  • Dagang minimum: $ 1
  • Pilihan Binér Balik: dugi ka 95% upami prediksi anu leres (atanapi perdagangan suksés) - henteu sayogi di UÉ.
  • Sokongan: 24/7
  • Metode titipan / ditarikna: Kartu Kredit, Transfer Kawat, Skrill, Neteller, Boleto, Qiwi, WebMoney, CashU, iDeal, Fasapay,
  • Aset: pasangan mata uang, saham, indeks, komoditi
  • Nagara: IQoption nampi sadaya nagara kecuali Kanada, Jepang, Rusia, AS, Turki, Israel, Syria, Sudan, Australia sareng Iran. Pamaké ti nagara-nagara ieu henteu tiasa dagang tina aplikasi mobile ios: Malta; Aplikasi Android henteu sayogi pikeun Malta, Myanmar, Liechtenstein, Kuba. (Kanggo daptar nagara anu ditampi / dilarang teraskeun buka halaman wéb iqoption resmi)
  • Rekening demo: Leres, login gratis
  • Aplikasi mobile: Android, iOS
  • Platform Perdagangan: wéb-browser, aplikasi mandiri
  • Basa Pangrojong: Inggris, Rusia, Turki, Jerman, Spanyol, Portugis, Cina, Swédia, Koréa, Perancis, Italia, Arab, Indonésia
  • Ditarikna: 1 dinten damel

Conto bangsa anu didukung (atanapi nagara anu diidinan éta tiasa lebet kana IQOptions).

Saha anu tiasa ngadaptar sareng lebet kana IQ Option (nagara)?:

Warga nagara-nagara ieu tiasa resep dagang sareng Pilihan IQ: Bangsa-bangsa Éropa sapertos Jérman, Perancis, Spanyol, Inggris (ayeuna henteu sayogi pikeun ngadaptar saatos Brexit) Walanda (watesan), Portugal (watesan), Swédia, Swiss, Yunani, Italia, Islandia, sareng sajabina…

Nagara légal anu sanés Uni Éropa diwangun ku Afrika Kidul, Koréa Kidul, Brasil, Argentina, Kosta Rika, Républik Dominika, Méksiko, NewZealand, Thailand, Peru, Chili, Kolombia, Vénézuéla, Saudi Arabia, Taiwan, sareng sajabina

Naon bédana calo Pilihan IQ antara Nagara EU sareng Negara Non-EU:

IQ Option Europe Ltd. diatur ku ESMA, sareng palanggan iqoptions anu cicing di UÉ pikeun alesan éta dumasar kana kawijakan sareng kaayaan perdagangan ESMA. Alesanna nyaéta di Uni Éropa (Uni Éropa), perdagangan online diatur ku ESMA (Otoritas Sekuritas sareng Pasar Éropa).

Nagara mana anu dilarang dagang Pilihan Binér?

ESMA sabenerna ngalarang pilihan digital sareng pilihan binér. Ieu nunjukkeun yén padagang iqoptions ti UÉ (sanés padagang EU profesional) henteu ngagaduhan aksés kana instrumén ieu. Padagang ieu tiasa dagang pilihan FX nganggo IQ Option kusabab kanyataan yén éta diijinkeun ku ESMA.

Janten conto nagara-nagara dimana Pilihan Binér sareng Digital Anu Dilarang:

Conto nagara anu dilarang pilihan binér sareng digital, nyaéta Jérman, Perancis, Austria, Bélgia, Éstonia, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Belanda, Céko, Dénmark, Italia, Finlandia, Yunani, Hungaria, Irlandia, Latvia, Lituania, Luksemburg , Malta, Polandia, Portugal, Romania, Slovenia, Spanyol, Swédia, sareng Slowakia.

ESMA ogé parantos ngabatesan jumlah pangungkit anu sayogi sayogi pikeun padagang ritel EU. Padagang ti luar Uni Éropa tiasa dianggo dina dagang pangungkit langkung ageung tibatan padagang ti EU. Tangtosna, aya résiko anu langkung ageung ogé.

Entong ngantosan. Daptar sareng muka akun ayeuna. Anjeun tiasa lebet kana IQ Option di dieu.

Kami nyobian tetep halaman wéb ieu diupdate tapi pikeun kaseueuran inpormasi anu paling mutakhir sok didatangan website resmi. Inpormasi di luhur tiasa luntur.

IQOption suksés di 2020.

IQOption suksés di 2020.

Perpisahan, 2020! Hayu urang émut ngan ukur saé éta taun 2020 dina pandangan - 6 alesan pikeun bangga dina usum liburan ieu. 12 bulan ka pengker ngingetkeun IQ Option kumaha pentingna ngahiji pikeun tujuan anu langkung ageung, silih bantosan, sareng kreatif. Hatur nuhun kana pangaruh anjeun, Pilihan IQ ...

maca deui
Liburan di sakumna dunya

Liburan di sakumna dunya

Perayaan, jadwal, sareng petunjuk pikeun promosi di Amérika Latin sareng Éropa Natal di Amérika Latin Kumaha pamirsa anjeun ngarayakeun liburan usum salju - sareng leres, leres? Kami bakal marios tradisi Natal sareng Taun Baru tina IQ Option anu paling hadé dina pagelaran luhur .. .

maca deui

PERINGATAN INVESTASI RISIKO TINGGI:

Pilihan binér sareng digital henteu diwanohkeun atanapi dijual ka padagang non-propésional ti Uni Éropa. Upami anjeun sanés klién ahli, punten tinggalkeun halaman ieu.

CFD mangrupikeun instrumén rumit sareng ngagaduhan résiko tinggi kaleungitan artos gancang kusabab ngungkit. Antara 74-90% rekening investor ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD. Anjeun kedah nimbangkeun naha anjeun ngartos kumaha CFD tiasa dianggo sareng naha anjeun sanggup nyandak résiko luhur kaleungitan artos anjeun.

Punten diperhatoskeun yén produk sareng / atanapi tingkat multiplier tangtu moal sayogi pikeun padagang ti nagara-nagara EEA kusabab larangan hukum.

Sakumaha diperyogikeun ku European Security and Markets Otoritas (ESMA), dagang binér sareng pilihan dagang digital ngan ukur sayogi pikeun klién anu mumpuni salaku palanggan propésional.

Tentang Kami

IQoptions.eu sanés halaman wéb iqoption.com resmi. Sadaya mérek dagang anu dianggo kagolong kana iqoption.com. IQOptions.eu mangrupikeun halaman wéb afiliasi sareng ngamajukeun iqoption.com. Kami kéngingkeun komisi nalika padagang ngadaptar ngalangkungan tautan kami.

Kami narékahan pikeun sadaya inpormasi paling mutakhir tapi pikeun tawaran anu ayeuna teras parios halaman wéb resmi IQ OPTION. Upami anjeun hoyong kontak sareng webmaster halaman wéb ieu punten email:[email dijaga]

Tarjamahan tulisan otomatis

Tulisan-tulisan éta asalna dina basa Inggris. Punten ngarobih basana upami artikel dagang henteu ditarjamahkeun ogé. Éta ditarjamahkeun sacara otomatis sareng mungkin henteu salawasna ngagambarkeun hartos eusi aslina.

Kami nganggo cookies pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun jasa kami. Ku ngagunakeun situs kami, anjeun idin pikeun cookies. Kanggo milarian terang mangga baca kawijakan kami di handap:

Sakitar 74-89% rekening investor ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu. Anjeun kedah nimbangkeun naha anjeun sanggup nyandak résiko tinggi kaleungitan artos anjeun.

Sakumaha diperyogikeun ku European Security and Markets Otoritas (ESMA), dagang sareng binér pilihan dagang digital ngan ukur aya pikeun klién anu mumpuni salaku propésional.

Perhatosan Résiko Umum: Layanan kauangan anu diiklankeun dina halaman wéb ieu ngagaduhan tingkat résiko anu luhur sareng tiasa nyababkeun kaleungitan sadaya dana anjeun. Anjeun kedah pernah investasi artos anu anjeun teu mampuh leungit.

Tentang Kami
iqoptions.eu sanés halaman wéb iqoption.com resmi.

Punten Catet: Tulisan dina halaman wéb ieu sanés naséhat investasi. Sababaraha tautan dina postingan atanapi halaman di luhur panginten aya tautan afiliasi. Ieu hartosna upami anjeun mencét kana tautan sareng mésér barang, kuring bakal nampi komisi afiliasi.

© 2021 - IQ OPTION BROKER - henteu resmi | Bahan promosi dina halaman wéb ieu ngan ukur 18+. Punten dagang / judi sacara tanggung jawab.