Siç kërkohet nga Autoriteti Evropian i Letrave me Vlerë dhe Tregjeve (ESMA), tregtimi i opsioneve binare dhe dixhitale është i disponueshëm vetëm për klientët e kualifikuar si profesionistë.

24/7 Mbështetje

$ 1 minimale Deal

$ 10 depozitë minimale

Llogari Demo Falas

iqbroker-baner-multi

Paralajmërim i rrezikut: kapitali juaj mund të jetë në rrezik

iqoption-sign-up-en-register-2
metodat e depozitave

Ndërmjetësi IQ Option ka një seksion shumë të dobishëm për lajmet dhe edukimin. Regjistrohuni dhe identifikohuni në treg për ta kontrolluar atë.

Cards Kartela debiti dhe krediti support Mbështetje 24/7 app Aplikim ndër-platformë buy Blerje kripto me 1 klikim ker Ndërmjetësues i licencuar

Revista e tregtisë së ndërmjetësit të opsioneve të inteligjencës - për IQ Option Tregtarët e aksioneve.

Kjo është një IQ Option portal tregtar me këshilla dhe lajme.

IQ Option tregtia e ndërmjetësit - regjistri | Revista e lajmeve IQ - faqet, videot, mjetet e tregtimit dhe këshillat e anëtarëve
Këshilla dhe lajme tregtare për tregtarët dhe bashkëpunëtorët e iqoption.com | Hyni

Platforma e Tregtimit Online - shqyrtim i IQOption (ish ndërmjetësi i opsioneve binare)

Vetë platforma gjithashtu ka pësuar shumë ndryshime që nga viti 2014, dhe IQoption është gjithmonë duke punuar shumë për të përmirësuar performancën e saj dhe për të siguruar që ajo është e shpejtë, e saktë dhe e lehtë për t'u përdorur. Platforma e IQ Option ka shumë përfitime dhe burime mësimore.

Cryptocurrency, Forex dhe Options (Opsione binare & Opsione dixhitale) CFD në aksione, ETF, mallra

IQOption u themelua në vitin 2014. Shërbimi i shkëlqyeshëm profesional, përvoja unike i bëri ata të jenë ndërmjetësit më të njohur. Ata shpejt u bënë një nga platformat e tregtisë online me rritjen më të shpejtë në botë. Deri më sot, IQOption ka grumbulluar miliona tregtarë, me më shumë regjistrime çdo ditë! IQOption kohët e fundit ka zgjeruar ofertat e saj dhe klientët e saj tani mund të tregtojnë CFD në stoqe dhe ETF, tregtimin e Forex dhe qasjen në produktin ekskluziv të IQOption të quajtur Opsione Dixhitale & Opsione Binare që janë në dispozicion vetëm për të Klientë profesionistë. Përveç përmirësimeve në platformë, IQoption ka prezantuar një sërë produktesh të shkëlqyera të reja sepse IQoption është e përkushtuar t'u ofrojë të gjithë tregtarëve përvojën përfundimtare të tregtimit në internet. Klientët e IQoption mund të përfshihen me CFD në internet në çifte monedhash, CFD në aksione, CFD në mallra, CFD në kriptovaluta, CFD në ETF, si dhe kriptomonedha si Bitcoin, Litecoin (dhe shumë më tepër) dhe Opsione (Opsionet Binare dhe Opsionet Dixhitale janë në dispozicion vetëm për klientët profesionistë). Klientët profesionistë mund të diversifikojnë portofolin e tyre të investimeve gjatë procesit.

Mos prit. Regjistrohuni dhe hapni tani llogarinë e IQ Option. Ju gjithashtu mund të hapni një llogari demo falas. Rekomandohet shumë që së pari të provoni llogarinë e praktikës. Ju mund të identifikoheni në llogarinë demo të IQ Option falas.

Pasqyrë e IQOPTION - platformë tregtare që nga viti 2014

 • Themeluar: 2014
 • Depozitë minimale: $ 10
 • Tregtia minimale: $ 1
 • Kthimi i opsioneve binare: deri në 95% në rast të parashikimit të saktë (ose tregtisë së suksesshme) - nuk ofrohet në BE.
 • Mbështetje: 24/7
 • Metodat e depozitave / tërheqjes: Credit Card, Wire Transfer, Skrill, Neteller, Boleto, Qiwi, WebMoney, CashU, ideale, Fasapay,
 • Asetet: palë të monedhës, aksione, indekset, mallrave
 • Vendet: IQoption pranon të gjitha vendet përveç Kanadasë, Japonisë, Rusisë, SHBA, Turqisë, Izraelit, Sirisë, Sudanit, Australisë dhe Iranit. Përdoruesit nga vendet e mëposhtme nuk mund të tregtojnë nga një aplikacion celular iOS: Malta; Aplikacioni Android është i padisponueshëm për Maltën, Mianmarin, Lihtenshtajnin, Kubën. (Për listën aktuale të vendeve të pranuara / ndaluara gjithmonë vizitoni faqen zyrtare të iqoption)
 • Llogaria demonstruese: Po, identifikohuni falas
 • Aplikimi Mobile: Android, iOS
 • Trading Platform: web-browser, app të pavarur
 • Mbështetje Gjuhët: Anglisht, Rusisht, Turqisht, Gjermanisht, Spanjisht, Portugalisht, kineze, suedisht, Korean, Frëngjisht, Italisht, Arabisht, Indonesian
 • Tërheqja: 1 ditë pune

Shembuj të kombeve të mbështetura (ose kombeve të lejuara që mund të identifikoheni në IQOptions)

Kush mund të regjistrohet dhe të identifikohet në IQ Option (vendet) ?:

Banorët e vendeve të mëposhtme mund të kënaqen në tregtinë me IQ Option: kombet evropiane si Gjermania, Franca, Spanja, Britania e Madhe (aktualisht nuk janë në dispozicion për t'u regjistruar pas Brexit) Hollanda (kufizimet), Portugalia (kufizimet), Suedia, Zvicra, Greqia, Italia, Islanda, dhe kështu me radhë

Vende të tjera jo-ligjore të BE-së përbëhen nga Afrika e Jugut, Koreja e Jugut, Brazili, Argjentina, Kosta Rika, Republika Dominikane, Meksika, NewZealand, Tajlanda, Peruja, Kili, Kolumbia, Venezuela, Arabia Saudite, Tajvani, etj.

Cilat janë ndryshimet e ndërmjetësit të opsionit të inteligjencës midis BE-së dhe vendeve jo-BE:

IQ Option Europe Ltd. rregullohet nga ESMA dhe klientët e iqoptions që jetojnë në BE janë për atë arsye bazuar në politikat dhe kushtet e tregtimit të ESMA. Arsyeja është se në BE (Bashkimi Evropian), tregtia në internet rregullohet nga ESMA (Autoriteti Evropian i Letrave me Vlerë dhe Tregjeve).

Cilat vende e kanë të ndaluar tregtinë e Opsioneve Binare?

ESMA në të vërtetë ka ndaluar opsionet dixhitale dhe opsionet binare. Kjo tregon që tregtarët e iqoptions nga BE (përveç tregtarëve profesionistë të BE) nuk kanë qasje në këto instrumente. Këta tregtarë mund të shkëmbejnë opsione të FX me Opsionin e IQ për shkak të faktit se lejohet nga ESMA.

Kështu shembull i vendeve ku ndalohen opsionet binare dhe dixhitale:

Shembuj të vendeve ku opsionet binare dhe dixhitale janë të ndaluara janë Gjermania, Franca, Austria, Belgjika, Estonia, Bullgaria, Kroacia, Qipro, Hollanda, Republika Çeke, Danimarka, Italia, Finlanda, Greqia, Hungaria, Irlanda, Letonia, Lituania, Luksemburgu , Malta, Polonia, Portugalia, Rumania, Sllovenia, Spanja, Suedia dhe Sllovakia.

ESMA gjithashtu ka kufizuar vëllimin e levave që është në dispozicion për tregtarët me pakicë të BE-së. Tregtarët nga jashtë BE-së mund të përdorin në tregtimin e një fuqie shumë më të madhe sesa tregtarët nga BE-ja. Sigurisht, ekziston edhe një rrezik më i madh.

Mos prit. Regjistrohuni dhe hapni një llogari tani. Ti mundesh identifikohuni në opsionin e inteligjencës këtu.

Ne përpiqemi ta mbajmë këtë faqe në internet të azhurnuar, por për informacionin më të azhurnuar gjithmonë vizitoni faqen zyrtare të internetit. Informacioni i mësipërm mund të jetë i vjetëruar.

Brand new Forex from IQOption

Brand new Forex from IQOption

Fully re-engineered Forex with new promo materials IQOption is pleased to announce the release of brand new Forex by IQ Option — with renewed trading portfolio, a lot of trading functionality, and transparent investment details. Meet the new Forex Traderoom and the...

Lexo më shumë
Kufizimi i trafikut çek në IQOption

Kufizimi i trafikut çek në IQOption

Opsioni IQ për të ndaluar pranimin e tregtarëve të rinj nga Republika Çeke. Si një gyp alternativë, përpjekjet tuaja të anëtarësimit në vendet e tjera. Disa muaj më parë, IQ Option ju informoi se për shkak të kërkesave rregullatore IQ Option lejohet të ofrojë shërbime për banorët ...

Lexo më shumë
Sukseset e IQOption në vitin 2020.

Sukseset e IQOption në vitin 2020.

Lamtumirë, 2020! Le të kujtojmë vetëm të mirat e tij 2020 me një shikim - 6 arsye për të qenë krenarë këtë sezon festash. 12 muajt e fundit i kujtuan IQ Option se sa e rëndësishme është të bashkoheni për një qëllim më të madh, të ndihmoni njëri-tjetrin dhe të jeni krijues. Falë ndikimit tuaj, IQ Option ...

Lexo më shumë

HIGH RREZIKU INVESTMENT KUJDES:

Opsionet binare dhe dixhitale nuk promovohen ose nuk u shiten tregtarëve jo-profesionistë nga Bashkimi Evropian. Nëse nuk jeni një klient profesionist, ju lutemi largoheni nga kjo faqe.

CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave shpejt për shkak të levave. Midis 74-90% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD dhe nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

Ju lutemi të këshilluar se disa produkte dhe / ose nivelet e shumëzues mund të mos jetë në dispozicion për tregtarët nga vendet e EEA për shkak të kufizimeve ligjore.

Siç kërkohet nga Autoriteti Evropian i Letrave me Vlerë dhe Tregjeve (ESMA), tregtimi i opsioneve binare dhe dixhitale është i disponueshëm vetëm për klientët e kualifikuar si klientë profesionistë.

Rreth Nesh

IQoptions.eu nuk është një website zyrtare iqoption.com. Të gjitha markat tregtare të përdorura i përkasin iqoption.com. IQOptions.eu është një uebfaqe e bashkuar dhe promovon iqoption.com. Ne jemi duke marrë një komision kur tregtari regjistrohet përmes lidhjeve tona.

We strive for all the information be most up to date but for the current offers always check IQ OPTION official website. If you would like to contact with the webmaster of this website please email:[email protected]

Përkthim automatik i artikujve

Artikujt janë fillimisht në anglisht. Ju lutemi ndryshoni gjuhën nëse artikujt tregtarë nuk janë përkthyer mirë. Ato përkthehen automatikisht dhe nuk mund të pasqyrojnë gjithmonë kuptimin e përmbajtjes origjinale.

Ne përdorim cookies për të siguruar dhe përmirësuar shërbimet tona. Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni cookies. Për të mësuar më shumë, ju lutemi lexoni politikat tona më poshtë:

Rreth 74-89% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtoni CFD me këta ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

Siç kërkohet nga Autoriteti Evropian i Letrave me Vlerë dhe Tregjeve (ESMA), tregtimi i opsioneve binare dhe dixhitale është i disponueshëm vetëm për klientët e kualifikuar si profesionistë.

General rrezikut Warning: Shërbimet financiare të reklamuara në këtë faqe në internet përmbajnë një nivel të lartë të rrezikut dhe mund të rezultojnë në humbjen e të gjitha fondeve tuaja. Ju kurrë nuk duhet të investoni para që nuk keni mundësi t’i humbni.

Rreth Nesh
iqoptions.eu nuk është një faqe zyrtare në internet iqoption.com.

Ju lutem vini re: Artikujt në këtë faqe në internet nuk janë këshilla për investime. Disa nga lidhjet në postimin ose faqen e mësipërme mund të jenë lidhje shoqëruese. Kjo do të thotë që nëse klikoni në lidhjen dhe blini artikullin, unë do të marr një komision të bashkuar.

© 2022 - IQ OPTION BROKER - jo zyrtar | Materiali promovues në këtë faqe në internet është vetëm 18+. Ju lutemi tregtoni / luani bixhoz me përgjegjësi.