Oferta e inteligjencës Demo llogari | Hyrja

Identifikohu për të lirë IQ OPTION Llogaria Demo

Llogari Demo Falas IQ OPTION – tregtoni me 10,000 dollarë virtualë dhe plotësoni llogarinë nëse humbni para. Provoni të tregtoni pa para të vërteta.

Ju lutemi vini re se disa klientë nuk munden regjistrohu / regjistrohu për të provuar opsionet binare në opsionin IQ: Në përputhje me kërkesat e Autoritetit Evropian të Letrave me Vlerë dhe Tregjeve (ESMA), tregtimi i opsioneve binare dhe dixhitale është i disponueshëm vetëm për klientët e kategorizuar si klientë profesionistë.

Nëse jeni serioz në lidhje me tregtimin me opsione binare, ju sugjerojmë të merrni kohë për të mësuar se si ta bëni atë me një llogari demo falas nga IQ OPTIONS. Llogaria demo është pa rrezik dhe nuk përfshin përdorimin e fondeve reale. Pasi të jeni regjistruar për llogarinë tuaj demo, IQ OPTION do t'ju ofrojë një depozitë virtuale prej 10000 dollarësh "para praktike" për ta përdorur me produktet demo.


HAP LLOGARIA DEMO FALAS

iqoption sign up3 80 sq

Metodat e depozitimit në ndërmjetësin IQOption - Skrill, Neteller, advcash, WebMoney, Perfect Money, Visa, Mastercard
PC, smartfon, grafik iqoption
 • Depozita minimale është vetëm 10 $
 • Miliona përdorues në mbarë botën
 • Shumë mënyra depozitimi dhe tërheqjeje
Opsioni IQ - shkarkoni në App Store dhe merrni në Google Play

Llogaria Demo ofron të njëjtat veçori si një llogari reale:

Karakteristikat më të rëndësishme të llogarisë demo:

 • Ofron më shumë se 300 asete të ndryshme tregtare
 • Ju mund të përdorni mjetet e analizës teknike duke përfshirë 4 lloje grafikësh, dhjetëra tregues tregtimi, mjete grafiku dhe shumë më tepër
 • Llogaria demo gjithashtu ofron tregtimin e marzhit
 • deri në 9 tabela të hapura të gjitha në të njëjtën kohë
 • Mund të provoni porositë në pritje si dhe porositë limit
 • Ju keni akses në trajnimin me video
 • Ju merrni analiza themelore të tilla si furnizimi aktual i lajmeve direkt në platformë, një kalendar ekonomik dhe shumë të tjera.
 • qasje në mbështetjen teknike 24/7 (Unë nuk mund ta verifikoj këtë)

Pse ka kuptim Llogaria Demo e Opsioneve Binare Falas?

Opsioni IQ i Llogarisë Demo Falas

Një nga metodat më të thjeshta për të tregtuar aksione, mallra dhe monedha është me opsionet binare. Nëse strategjia dhe parashikimi juaj janë të shëndosha dhe çmimi i aktivit që zgjidhni të tregtoni po lëviz në drejtimin e duhur, ju do të jeni të detyruar të jeni në para.

Problemet lindin kur një tregtar nuk merr vendime të qëndrueshme në mënyrë të qëndrueshme, gjë që është shumë më e vështirë se sa duket dhe kërkon praktikë për t'u bërë i suksesshëm.

IQ OPTION njohin kurthet e përfshira, kjo është arsyeja pse ata kanë bërë përpjekje të mëdha për të siguruar që të gjithë klientët e tyre të opsioneve binare të marrin trajnimin më të mirë duke përdorur një llogari demo falas. Kompania ka dedikuar një ekip ekspertësh për të siguruar që klientët e tyre të fitojnë mbështetje të plotë gjatë përdorimit të demonstrimit dhe të kenë të gjitha njohuritë dhe mjetet që meritojnë përpara se të hyjnë drejtpërdrejt në internet të plotë. IQ OPTION, platforma e opsioneve binare.

Llogaria demo falas funksionon saktësisht si platforma e drejtpërdrejtë duke i dhënë tregtarit fillestar mundësinë për të testuar të njëjtin sistem të përdorur nga ndërmjetësit profesionistë. Është jetike që tregtarët të jenë plotësisht të njohur me teknikat e ndryshme të opsioneve binare.

Një nga avantazhet kryesore të përdorimit të demonstrimit është se personi që mëson të tregtojë përdor të gjitha mjetet si grafikët e shandanit, përmirësimet e Fibonaccit, teknikat e mbrojtjes dhe tregtimin e pikave kryesore. Njohja me teknikat dhe sekretet e specializuara dhe të mos kesh absolutisht asnjë rrezik e bën procesin e të mësuarit më të këndshëm. Duke praktikuar në një platformë demo plotësisht funksionale të opsioneve binare dhe duke qenë në gjendje të krahasoni rezultatet e tregtisë bazuar në strategjinë e analizës themelore kundrejt asaj teknike, rreziku për kapitalin është zero.

A ka citate të vërteta në demo?

Demoja përdor citate në kohë reale, të ofruara nga Thomson Reuters, për të siguruar që nxënësi të jetë në gjendje të formulojë strategji të tregtimit të tendencave duke përdorur informacionin më të përditësuar në lidhje me lajmet dhe tregjet.

Njerëzit po zgjedhin këtë kompani profesionale për shkak të qasjes së tyre të sinqertë dhe të ndershme ndaj biznesit. Llogaria Demo është 100% Falas që klientët e tyre ta përdorin për aq kohë sa kërkojnë. I lejon tregtarët e rinj të formojnë zakonet e sakta të opsioneve binare dhe të mësohen plotësisht me metodat, rregullat dhe rregulloret e biznesit se si të tregtojnë me sukses dhe profesionalizëm.

Filloni të tregtoni falas me IQ OPTION

IQ OPTION është një kompani profesioniste brokerimi që kupton stresin emocional që opsionet binare mund dhe u bëjnë tregtarëve fillestarë dhe me përvojë. Ata kanë vënë në dispozicion demonstrimin e opsioneve binare falas, në mënyrë që të mos ketë shqetësime të shtuara në formatin e praktikës duke e mbajtur sistemin afër gjësë reale, pa pasur thirrje telefonike të vazhdueshme nga agjentë të zellshëm dhe të paskrupullt.

IQ OPTION ka një politikë depozitimi prej 10 £. Është e rëndësishme të theksohet se kjo nuk është për t'u përdorur në Llogarinë Demo e Opsioneve Binare Falas. Këto para kreditohen në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë pasi të jeni gati të filloni të punoni aktivisht drejtpërdrejt. Ju mund të filloni me këtë sasi të vogël siç bëjnë shumë tregtarë fillestarë. Një llogari demo është ndoshta hapi më i rëndësishëm në edukimin e çdo tregtari të ri. Ndershmëria dhe sinqeriteti i IQ OPTION është e dukshme nga reagimet e tyre të klientëve. Duke pasur parasysh këtë, klientët ndihen jashtëzakonisht rehat duke investuar fondet e tyre me kompaninë, duke e ditur se ata po ofrojnë sistemin më të mirë me trajnime falas për opsionet binare.

Mos harroni të praktikoni së pari strategjitë në një llogari Demo.

JU LUTEM SHENIM: Artikujt në këtë faqe interneti nuk janë një këshillë investimi. Çdo referencë për lëvizjet ose nivelet historike të çmimeve është informative dhe e bazuar në analiza të jashtme dhe ne nuk garantojmë që ndonjë lëvizje ose nivel i tillë ka të ngjarë të përsëritet në të ardhmen.

Some of the articles have been created by Artificial Intelligence for marketing purposes. Not all of them has been reviewed by humans so these articles may contain misinformation and grammar errors. However, these errors are not intended and we try to use only relevant keywords so the articles are informative and should be close to the truth. It’s recommended that you always double-check the information from official pages or other sources.

Disa nga lidhjet në këtë faqe mund të jenë lidhje shoqëruese. Kjo do të thotë nëse klikoni në lidhjen dhe blini artikullin, unë do të marr një komision shoqërues.

Provoni ndërmjetësin e IQ Option dhe shikoni veten pse e përdorin miliona tregtarë

iqoption-sign-up-en-register-2
iqoption-logo-zyrtare
Opsioni IQ - shkarkoni në App Store dhe merrni në Google Play

24/7 Mbështetje

$ 1 minimale Deal

$ 10 depozitë minimale

Llogari Demo Falas

metodat e depozitave
Ndërmjetësi i platformës me shumë grafiku IQ Option Tablet PC Mobile

PARALAJMËRIM RREZIK: KAPITALI JUAJ MUND TË JETË NË RREZIK

Opsioni IQ - shkarkoni në App Store dhe merrni në Google Play

Mësoni si të tregtoni!

 

Video - Si të tregtoni CFD?Si të tregtoni CFD? (00:49)

Ky instrument financiar ju lejon të spekuloni mbi lëvizjet e çmimeve në rritje dhe në rënie të aksioneve pa i zotëruar ato.

Video - Si të tregtoni opsionet binare?Si të tregtoni opsionet binare*? (01:22)

Parashikoni se në cilin drejtim do të shkojë çmimi i aktivit brenda pak minutash. Fitimi deri në 95%, me humbje të kufizuar në shumën e investimit tuaj. (*Opsionet binare nuk janë të disponueshme në BE)

Video - Forex. Si të fillojmë?Forex Si të fillojmë? (01:01)

Tregu më i madh dhe më likuid në botë ku aktivi kryesor themelor janë monedhat e huaja të tregtuara në çifte. Shikoni videon për të ditur më shumë.

HIGH RREZIKU INVESTMENT KUJDES:

General rrezikut Warning: Produktet financiare të ofruara nga kompania mbartin një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojnë në humbjen e të gjitha fondeve tuaja. Asnjëherë nuk duhet të investoni para që nuk mund t'i humbni

Kjo faqe interneti nuk është e destinuar për shikuesit nga vendet e EEA. Opsionet binare nuk promovohen ose shiten te tregtarët me pakicë të EEA.

CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave me shpejtësi për shkak të levës. 73% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

Rreth Nesh

IQoptions.eu nuk është një website zyrtare iqoption.com. Të gjitha markat tregtare të përdorura i përkasin iqoption.com. IQOptions.eu është një uebfaqe e bashkuar dhe promovon iqoption.com. Ne jemi duke marrë një komision kur tregtari regjistrohet përmes lidhjeve tona.

We strive for all the information be most up to date but for the current offers always check IQ OPTION official website. If you would like to contact with the webmaster of this website please email:[email protected]

Përkthim automatik i artikujve

Artikujt janë fillimisht në anglisht. Ju lutemi ndryshoni gjuhën nëse artikujt tregtarë nuk janë përkthyer mirë. Ato përkthehen automatikisht dhe nuk mund të pasqyrojnë gjithmonë kuptimin e përmbajtjes origjinale.

Ne përdorim cookies për të siguruar dhe përmirësuar shërbimet tona. Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni cookies. Për të mësuar më shumë, ju lutemi lexoni politikat tona më poshtë:

© 2024 - IQ OPTION BROKER - jo zyrtar | Materiali promovues në këtë faqe interneti është vetëm 18+. Ju lutemi tregtoni me përgjegjësi.