Broker NAGA – rishikim gjithëpërfshirës dhe opinione

Ndërmjetësi NAGA, Tregtimi

Logoja e ndërmjetësit NAGA

Si dhe kur u themelua ndërmjetësi NAGA? Kush e zotëron NAGA?

NAGA është një ndërmjetës financiar që u themelua në vitin 2015 nga Benjamin Bilski dhe Yogev Baraki në Gjermani. Kompania fillimisht quhej Hanseatic Brokerhouse Global Markets, por u riemërua NAGA në 2017.

Fillimisht, NAGA ofroi vetëm shërbime të tregtimit CFD, por shpejt e zgjeroi ofertën e saj për të përfshirë asete si kriptomonedha dhe tregtimi i aksioneve.

Në vitin 2018, NAGA prezantoi platformën e saj tregtare, e cila është krijuar për tregtarë me nivele të ndryshme eksperience. Kjo ishte një lëvizje shumë e mirë.

Gjithashtu në vitin 2018, NAGA kreu një ofertë publike të aksioneve dhe ka vazhduar zgjerimin e saj. Në vitin 2021, NAGA bashkëpunoi me klubin e futbollit Paris Saint-Germain.

Sot, NAGA është një ndërmjetës me bazë në Gjermani që u shërben klientëve nga e gjithë bota.

Logoja e ndërmjetësit NAGA

Si funksionon tregtimi NAGA? Platforma tregtare.

Features

Ndërmjetësi NAGA është një platformë investimi që ju lejon të tregtoni një sërë tregjesh financiare, duke përfshirë forex, aksione, kriptomonedha, mallra dhe indekse.

Hyrje në tregtarin në ueb NAGA:

Këtu janë disa nga tiparet e ndërmjetësit NAGA:

 • Instrumente të shumta: Ndërmjetësi NAGA ofron një gamë të gjerë instrumentesh financiare, duke i lejuar tregtarët të tregtojnë në tregje të ndryshme.
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur: është intuitiv dhe i lehtë për t'u përdorur, duke e bërë të lehtë për investitorët përdorimin e funksionaliteteve të tij.
 • Komuniteti i investitorëve: Ndërmjetësi NAGA ofron një veçori të komunitetit që lejon investitorët të ndajnë idetë e tyre të investimeve, të diskutojnë strategjitë e investimeve dhe të mësojnë nga investitorët e tjerë.
 • Kostot e ulëta të transaksionit: Ndërmjetësi NAGA ofron çmime konkurruese tregtare, duke i lejuar investitorët të tregtojnë me kosto minimale.
 • Tërheqje të shpejta: Ndërmjetësi NAGA ofron tërheqje të shpejta, që do të thotë se investitorët mund të tërheqin lehtësisht fondet e tyre nga llogaria e tyre e investimeve.
 • Mjete të avancuara të analizës së tregut: Broker NAGA ofron mjete të avancuara të analizës së tregut, si grafikët dhe treguesit teknikë, të cilët u mundësojnë investitorëve të kenë një kuptim të plotë të tregjeve financiare dhe të marrin vendime më të mira për investime.
 • Rregullimi dhe siguria: Broker NAGA rregullohet nga organe udhëheqëse rregullatore si CySEC, që do të thotë se është një ndërmjetës i besuar. Për më tepër, ndërmjetësi NAGA ofron një nivel të lartë sigurie për të dhënat dhe transaksionet e investitorëve.

Çfarë është Autokopjimi NAGA?

Autokopje NAGA është një funksionalitet inovativ që lejon përdoruesit të përsërisin automatikisht veprimet e Tregtarëve kryesorë në platformën NAGA dhe të përfitojnë nga ekspertiza e tyre. Duke zgjedhur tregtarët nga tabela e drejtuesve, përdoruesit mund të aktivizojnë lehtësisht Autokopjimin.

Si funksionon Tregtimi i Autokopjimit?

Për të filluar tregtimin me Autokopje, përdoruesit duhet të zgjedhin Tregtarin Kryesor që dëshirojnë të kopjojnë, të tregojnë sasinë e fondeve që duan të ndajnë dhe të klikojnë Autocopy. Në këtë pikë, llogaria e përdoruesit do të përsërisë automatikisht dhe në çast pozicionet e Tregtarit Kryesor në kohë reale.

Përdoruesit mund të ndalojnë Autokopjimin në çdo kohë ose të mbyllin tregti individuale. Pasi të jenë konfirmuar cilësimet e Autokopjimit, algoritmi do të përsërisë automatikisht çdo tregti të pranueshme të hapur nga Tregtari Kryesor. Megjithatë, nëse ka fonde të pamjaftueshme ose probleme të tjera, porosia do të anashkalohet dhe tregtitë e humbura do të jenë të dukshme në menynë e afatit kohor të Autokopjimit.

Përdoruesit mund të kopjojnë një numër të pakufizuar tregtarësh në të njëjtën kohë dhe Autokopja do të mbetet aktive nëse nuk ndërpritet ose Tregtari Kryesor nuk ndërpret aktivitetin tregtar.

Logoja e ndërmjetësit NAGA

Opinionet

Opinionet rreth ndërmjetësit NAGA janë të larmishme. Ndër investitorët mund të gjesh opinione pozitive dhe negative për këtë platformë investimi.

Vlerësime pozitive i ndërmjetësit NAGA shpesh i referohen lehtësisë së përdorimit të platformës dhe numrit të madh të instrumenteve financiare që mund të tregtohen në të. Investitorët vlerësojnë gjithashtu veçorinë e komunitetit, e cila u lejon atyre të ndajnë ide dhe të mësojnë nga investitorët e tjerë.

Vlerësime negative i ndërmjetësit NAGA zakonisht i referohen problemeve me tërheqjet dhe kostot e larta të tregtimit. Disa investitorë ankohen gjithashtu për problemet me performancën e platformës dhe mungesën e shërbimit të shpejtë të klientit.

Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se vlerësimet e ndërmjetësit NAGA mund të ndryshojnë në varësi të përvojave individuale të investitorëve. Është gjithmonë e këshillueshme që të hulumtoni dhe krahasoni plotësisht platforma të ndryshme investimi përpara se të vendosni për një ndërmjetës.

Logoja e ndërmjetësit NAGA

Depozitim dhe tërheqje

Shumat minimale të depozitave dhe depozitave minimale në platformën NAGA varen nga mënyra e zgjedhur e pagesës dhe nga vendi në të cilin përdoruesi ka një llogari.

Këtu janë disa shembuj të shumave minimale të depozitave dhe depozitave në platformën NAGA:

 • Shuma minimale e depozitës përmes transfertës bankare është zakonisht rreth 500 € ose ekuivalenti në një monedhë tjetër.
 • Shuma minimale e depozitës me kartë krediti ose debiti është zakonisht rreth 50 € ose ekuivalenti në një monedhë tjetër.
 • Shuma minimale e depozitës në platformën NAGA varet gjithashtu nga mënyra e zgjedhur e pagesës dhe vendi i përdoruesit, por zakonisht është rreth 10 € ose ekuivalenti në një monedhë tjetër.

Sidoqoftë, vlen të përmendet se shumat minimale të depozitave dhe depozitave në platformën NAGA mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të promovimit dhe ndryshimeve në rregulloret financiare. Prandaj, është gjithmonë e këshillueshme që të kontrolloni termat dhe kushtet aktuale në faqen e internetit të ndërmjetësit NAGA ose të kontaktoni mbështetjen e klientit përpara se të bëni një depozitë ose depozitë.

Tërheqjet në platformën NAGA janë të mundshme edhe nëpërmjet mënyrave të ndryshme të pagesës, por zakonisht tërheqjet duhet të bëhen me të njëjtën mënyrë që keni bërë depozitimin. Shuma minimale e tërheqjes mund të ndryshojë gjithashtu në varësi të vendit në të cilin keni hapur një llogari. Në mënyrë tipike, procesi i tërheqjes kërkon a pak ditë pune dhe përdoruesi mund të gjurmojë progresin e tërheqjes në 'Historia e Tërheqjesseksionin e llogarisë së tyre tregtare.

Logoja e ndërmjetësit NAGA

Hapja e llogarisë dhe identifikimi

te hap një llogari me një Ndërmjetësi NAGA dhe hyni në platformë, duhet të ndiqni disa hapa:

 1. Hapi 1: Hapi i parë është të shkoni në faqen e internetit të ndërmjetësit NAGA dhe të klikoni në "Regjistrohu"Ose"Hap një llogaributonin ". Kjo mund të bëhet duke vizituar https://naga.com/.
 2. Hapi 2: Tani plotësoni formularin e regjistrimit me tuajën detaje personale, pastaj adresën e emailit dhe fjalëkalimin. Sigurohuni që të vendosni të dhënat e sakta, pasi do t'ju duhen për t'u identifikuar më vonë. Sigurisht, fjalëkalimi nuk duhet të jetë i lehtë për t'u marrë me mend.
 3. Hapi 3: Hapi tjetër është të verifikoni adresën tuaj të emailit duke klikuar në lidhjen e aktivizimit. Ju do ta merrni atë në një email nga ndërmjetësi juaj NAGA.
 4. Hapi 4: Pasi të keni konfirmuar adresën tuaj të emailit, hyni në llogarinë tuaj NAGA duke përdorur adresën tuaj të emailit të zgjedhur në fjalëkalimin e Hapit 2.
 5. Hapi 5: Tani është koha për të depozituar fonde në llogarinë tuaj për të filluar tregtimin. Ju mund ta bëni këtë përmes mënyrave të ndryshme të pagesës si kartat e kreditit, transfertat bankare ose kuletat elektronike.
 6. Hapi 6: Pasi të keni bërë depozitën tuaj të parë, mund të hyni në llogarinë tuaj NAGA dhe të filloni tregtimin.

Nëse keni ndonjë pyetje ose problem me regjistrimin ose hyrjen, kontaktoni shërbimin e klientit të ndërmjetësit NAGA nëpërmjet bisedës së drejtpërdrejtë ose emailit. Ata duhet të jenë në gjendje t'ju ndihmojnë ose të zgjidhin një çështje shpejt.

Logoja e ndërmjetësit NAGA

arsim

Broker NAGA ofron një gamë të materiale edukative për klientët e saj për t'i ndihmuar ata të zhvillojnë aftësitë e tyre tregtare dhe investuese. (https://naga.com/learn)

Më poshtë janë disa nga këto materiale:

 1. Akademia NAGA – kjo është një platformë arsimore ku klientët e ndërmjetësit NAGA mund të mësojnë aspekte të ndryshme të tregtimit dhe investimit, si analiza teknike, strategjitë e investimeve, rreziku dhe menaxhimi i portofolit. Akademia NAGA përfshin kurse për tregtarë fillestarë dhe të avancuar.
 2. Webinare – Broker NAGA organizon webinare të rregullta për klientët e saj, të cilat zhvillohen nga ekspertë në fusha të ndryshme që lidhen me tregtimin dhe investimin. Këto webinarë janë interaktive dhe pjesëmarrësit mund t'u bëjnë pyetje prezantuesve.
 3. Educational articles – NAGA broker regularly publishes educational articles on its website, in which it discusses various topics related to trading and investing. These articles are available to all clients of the NAGA broker.
 4. Guides – broker NAGA also offers various guides and manuals for its clients, such as platform manuals, asset-specific trading guides and risk management guides.
 5. Market analyses – NAGA broker offers daily market analyses for its clients to help them make investment decisions. These analyses cover various markets and assets such as equities, cryptocurrencies, commodities and more.

These educational materials are available to all clients of the NAGA broker, and many of them are free of charge. Clients can use these materials to improve their trading and investment skills and better understand the market and the tools available to them.

Logoja e ndërmjetësit NAGA

Shërbimi ndaj klientit

Feedback on customer service and support at broker NAGA is mixed, but mostly positive.

Çfarë vlerësojnë klientët për shërbimin ndaj klientit?

 • Customers appreciate the speed and efficiency of customer service and the ease of contacting them.
 • One of the most popular ways to contact customer service at broker NAGA is via live chat, which is available on the broker’s website. Customers praise the quick response and assistance in solving problems.
 • Customers also appreciate the knowledge and professionalism of the customer service staff at broker NAGA. Many customers emphasise that the staff are well informed about the broker’s products and services and are able to explain complex issues in a way that is easy to understand.

Çfarë nuk u pëlqen klientëve në lidhje me mbështetjen e NAGA?:

 • However, some customers complain about long waiting times for a response from customer service and the lack of availability on the phone at certain hours. In such cases, clients recommend contacting customer service via live chat or email.

In summary, feedback on customer service at the NAGA broker is mostly positive. Customers appreciate the fast and efficient assistance and the professionalism of the customer service staff.

Logoja e ndërmjetësit NAGA

Llogaria demonstruese

Llogari demo me ndërmjetësin NAGA - mësoni të investoni pa rrezik

Investing in the financial market can be fascinating and profitable, but also risky. To gain knowledge and experience without incurring costs, broker NAGA offers its clients a free demo account. Here are the highlights of the benefits and functionality of a demo account with broker NAGA.

Çfarë është një llogari demo?

A demo account is an investment simulator that allows investors to trade the financial markets without the risk of losing their capital. In a demo account, investors can use virtual funds and their trades take place in real markets. This allows them to gain valuable trading experience, test strategies and make investment decisions without the risk of losing money.

Read about ExpertOption demo account or IQOption demo llogari.

Përfitimet e përdorimit të një llogarie demo

A demo account is an excellent way to learn how to invest without risk. The benefits it offers include:

 • Gaining experience – trading on a demo account gives investors the opportunity to learn about different financial instruments and test different investment strategies. This allows them to increase their experience and better prepare them for trading in a real account.
 • No risk of losing capital – in a demo account, investors trade with virtual funds, which means there is no risk of losing money. They are therefore free to experiment and learn without fear of financial loss.
 • Testing the trading platform – by using the demo account, traders can also test the NAGA broker’s trading platform and familiarise themselves with its functionalities.
 • Support for beginners – for those who are just starting out in trading, a demo account is extremely helpful. It allows you to acquire basic knowledge and skills without the risk of losing money.

Si mund të krijoj një llogari demo me një ndërmjetës NAGA?

Setting up a demo account with broker NAGA is easy and free of charge. Simply go to the broker’s website, create an investment account and select the demo account option. The investor will then be given access to virtual funds and will be able to start trading in the financial markets without the risk of losing kap

Logoja e ndërmjetësit NAGA

Siguria

When opening an account with a NAGA broker, it is important to bear in mind certain issues that will affect the safety of our funds and transactions. Before deciding to open an account with a NAGA broker, it is advisable to carefully analyse not only the trading offer but also the security aspects.

Is NAGA a regulated broker?

In Europe NAGA broker operates in accordance with the regulations of the European Union and is regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), which means that it has to comply with certain security and data protection standards and procedures.

In addition, the NAGA broker offers its clients several safeguards to protect funds and transactions. These include:

 • Negative balance protection – the NAGA broker protects its clients against negative balances, which means that investors cannot lose more than they have invested.
 • SSL certificate – the NAGA broker uses an SSL certificate, which secures the transmission of data between the server and the user.
 • Separate client accounts – client funds are held in separate bank accounts, which means they are not commingled with the broker’s capital.
 • Security checks – the NAGA broker regularly conducts security checks to ensure that all transactions are secure and compliant.
 • Technical support – the NAGA broker offers 24/7 technical support, which means that clients can contact the service desk at any time if they have any questions or problems.

In conclusion, when opening an account with a NAGA broker, it is important to remember that every transaction in the financial markets involves a certain amount of risk. Nevertheless, the NAGA broker offers its clients a number of safeguards to protect funds and transactions, which increases the level of investment security.

JU LUTEM SHENIM: Artikujt në këtë faqe interneti nuk janë një këshillë investimi. Çdo referencë për lëvizjet ose nivelet historike të çmimeve është informative dhe e bazuar në analiza të jashtme dhe ne nuk garantojmë që ndonjë lëvizje ose nivel i tillë ka të ngjarë të përsëritet në të ardhmen.

Some of the articles have been created by Artificial Intelligence for marketing purposes. Not all of them has been reviewed by humans so these articles may contain misinformation and grammar errors. However, these errors are not intended and we try to use only relevant keywords so the articles are informative and should be close to the truth. It’s recommended that you always double-check the information from official pages or other sources.

Disa nga lidhjet në këtë faqe mund të jenë lidhje shoqëruese. Kjo do të thotë nëse klikoni në lidhjen dhe blini artikullin, unë do të marr një komision shoqërues.

Provoni ndërmjetësin e IQ Option dhe shikoni veten pse e përdorin miliona tregtarë

iqoption-sign-up-en-register-2
iqoption-logo-zyrtare
Opsioni IQ - shkarkoni në App Store dhe merrni në Google Play

24/7 Mbështetje

$ 1 minimale Deal

$ 10 depozitë minimale

Llogari Demo Falas

metodat e depozitave
Ndërmjetësi i platformës me shumë grafiku IQ Option Tablet PC Mobile

PARALAJMËRIM RREZIK: KAPITALI JUAJ MUND TË JETË NË RREZIK

Opsioni IQ - shkarkoni në App Store dhe merrni në Google Play

Mësoni si të tregtoni!

 

Video - Si të tregtoni CFD?Si të tregtoni CFD? (00:49)

Ky instrument financiar ju lejon të spekuloni mbi lëvizjet e çmimeve në rritje dhe në rënie të aksioneve pa i zotëruar ato.

Video - Si të tregtoni opsionet binare?Si të tregtoni opsionet binare*? (01:22)

Parashikoni se në cilin drejtim do të shkojë çmimi i aktivit brenda pak minutash. Fitimi deri në 95%, me humbje të kufizuar në shumën e investimit tuaj. (*Opsionet binare nuk janë të disponueshme në BE)

Video - Forex. Si të fillojmë?Forex Si të fillojmë? (01:01)

Tregu më i madh dhe më likuid në botë ku aktivi kryesor themelor janë monedhat e huaja të tregtuara në çifte. Shikoni videon për të ditur më shumë.

HIGH RREZIKU INVESTMENT KUJDES:

General rrezikut Warning: Produktet financiare të ofruara nga kompania mbartin një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojnë në humbjen e të gjitha fondeve tuaja. Asnjëherë nuk duhet të investoni para që nuk mund t'i humbni

Kjo faqe interneti nuk është e destinuar për shikuesit nga vendet e EEA. Opsionet binare nuk promovohen ose shiten te tregtarët me pakicë të EEA.

CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave me shpejtësi për shkak të levës. 73% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

Rreth Nesh

IQoptions.eu nuk është një website zyrtare iqoption.com. Të gjitha markat tregtare të përdorura i përkasin iqoption.com. IQOptions.eu është një uebfaqe e bashkuar dhe promovon iqoption.com. Ne jemi duke marrë një komision kur tregtari regjistrohet përmes lidhjeve tona.

We strive for all the information be most up to date but for the current offers always check IQ OPTION official website. If you would like to contact with the webmaster of this website please email:[email protected]

Përkthim automatik i artikujve

Artikujt janë fillimisht në anglisht. Ju lutemi ndryshoni gjuhën nëse artikujt tregtarë nuk janë përkthyer mirë. Ato përkthehen automatikisht dhe nuk mund të pasqyrojnë gjithmonë kuptimin e përmbajtjes origjinale.

Ne përdorim cookies për të siguruar dhe përmirësuar shërbimet tona. Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni cookies. Për të mësuar më shumë, ju lutemi lexoni politikat tona më poshtë:

© 2024 - IQ OPTION BROKER - jo zyrtar | Materiali promovues në këtë faqe interneti është vetëm 18+. Ju lutemi tregtoni me përgjegjësi.