Lista e vendeve të ndaluara në IQOPTION - e ndaluar

Opsioni IQ

Lista e vendeve të ndaluara për të punuar me IQ Option. Lojtarët nga këto vende janë të ndaluar të regjistrohen në IQBroker.

1. Lista e vendeve të ndaluara për t'u promovuar IQ OPTION :

Vendet e ndaluara janë vendet trafiku i të cilave IQ OPTIONnuk pranojnë, ose në territorin e të cilit është e ndaluar kryerja e aktiviteteve reklamuese. Këto dy kushte janë të detyrueshme në përputhje me marrëveshjen e partneritetit.

2. Vendet ku lojtarët janë të ndaluar të regjistrohen në IQ OPTION:

Lista e ndaluar e vendeve në IQOption - rajone të ndaluara
Titulli: Vendet e ndaluara në opsionin IQ - vendet e ndaluara
 • Rusi
 • SHBA
 • Kanadë
 • Australi
 • Belgjikë
 • Francë
 • Japoni
 • Turqi
 • Izrael
 • Siri
 • Sudan
 • Iran

Ekzistojnë gjithashtu disa përjashtime për trafikun celular.

Ju lutemi kontrolloni zyrtarin IQ Option faqe interneti për listën e përditësuar të vendet e ndaluara. Në këtë moment, duket sikur listës së mësipërme iu bashkuan Spanja dhe Britania e Madhe. Lojtarët e Portugalisë mund të regjistrohen por vetëm përmes faqes zyrtare të internetit.

3. Pak histori rreth mashtrimit dhe kufizimeve të opsioneve binare.


Historia e opsioneve binar nuk është e mrekullueshme. Kishte shumë mashtrime dhe mashtrime. Shumë agjentë të pandershëm mbyllën biznesin dhe morën paratë e klientëve. Kështu, shumë organe qeveritare filluan të ndalojnë investimet e rrezikshme si opsionet Binary. Aty ku është e mundur të fitosh shumë para në një kohë të shkurtër do të ketë njerëz të pandershëm.


3.1 Australi

Zyrtarët australianë filluan një përpjekje të përqendruar për të kontrolluar ofruesit e derivateve të palicensuar, duke përfshirë faqet e internetit të "rishikimit", filialet e ndërmjetësve dhe ofruesit e shërbimeve të menaxhuara në lidhje me produktet e opsioneve binare.

3.2 Bashkimi Evropian

Më 23 mars 2018, Autoriteti Evropian i Letrave me Vlerë dhe Tregje, një institucion rregullator financiar i Bashkimit Evropian dhe Autoriteti Mbikëqyrës Evropian me vendndodhje në Paris, ranë dakord për rregulla të reja të përkohshme që ndalojnë marketingun, shpërndarjen ose shitjen e opsioneve binare për klientët me pakicë.

3.3 Kanada

Asnjë firmë nuk është e regjistruar në Kanada për të ofruar ose shitur opsione binare, kështu që asnjë tregtim i opsioneve binare nuk lejohet aktualisht.

3.4 Belgjika

Autoriteti i Shërbimeve Financiare dhe Tregjeve të Belgjikës ndaloi skemat e opsioneve binare, bazuar në shqetësimet për mashtrime të përhapura. Kjo ishte në vitin 2016.

3.5 Qipro

Më 3 maj 2012, Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimi i Qipros (CySEC) njoftoi një ndryshim të politikës në lidhje me klasifikimin e opsioneve binare si instrumente financiare. Kjo ishte paksa shumë telashe për ndërmjetësit e pandershëm. Disa prej tyre mbyllen dhe ikin me paratë e klientëve.

3.6 Gjermania

Gjermania ndalon marketingun, shpërndarjen dhe shitjen e opsioneve binare për klientët me pakicë.

Mashtrim i shërbimeve të rikuperimit të opsioneve binare.

Ju lutemi, kini parasysh se jo vetëm ndërmjetësit e pandershëm janë ata që duhet të kenë kujdes. Nëse jeni të interesuar të investoni në opsione binare ose aktive të tjera shumë spekulative, ju ndoshta lexoni email, p.sh.: “… ju lutemi na kontaktoni, ne ju ndihmojmë të rikuperoni paratë tuaja”.

Ekziston gjithashtu një mashtrim popullor i shërbimeve të rimëkëmbjes së opsioneve binare, ku mashtruesit premtojnë të "gjuajnë" mashtruesit e opsioneve binare dhe të marrin paratë prej tyre përmes metodave ligjore. Në janar 2018, prokurorët federalë të Bostonit ngritën një ankesë kundër Leonel Alexis Valerio Santana dhe Frank Gregory Cedeno, duke i akuzuar ata për një lloj të tillë mashtrimi. Në gusht 2018, Santana u dënua me 63 muaj burg, tre vjet lirim të mbikëqyrur dhe u urdhërua të paguante kthimin prej 105,869 dollarë (Cedeno u padit në mars dhe u deklarua i pafajshëm).

Mos harroni të përdorni vetëm ndërmjetës të besuar. Edhe pse mos investoni shumë. Strategjia më e mirë është të vendosni kursimet tuaja në fondin e pensionit pa taksa ose afatgjatë.

Lista e vendeve në listën e zezë të IQ Option.

Ju nuk mund të përdorni IQ Option Broker nëse jeni shtetas në një nga vendet e mëposhtme:

Turqia, SHBA, Japonia, Pakistani, Australia, Letonia, Siria, Belgjika, Irani, Izraeli, Sudani, Rusia, Palestina, Kanadaja dhe Koreja e Veriut

Të paktën lista e kombeve nuk është aq e gjatë.

Me disa kufizime tregtare, disa rajone evropiane mund të përdorin IQ Option Broker. Shembuj të rajoneve të mbështetura janë:

Suedia, Spanja, Greqia, Islanda, Zvicra, Britania e Madhe, Holanda, Gjermania, Portugalia, Franca, Italia etj.

Kombet e tjera të përshtatshme përfshijnë:

Argjentina, Kolumbia, Venezuela, Koreja e Jugut, Tajlanda, Peruja, Zelanda e Re, Afrika e Jugut, Kili, Arabia Saudite, Meksika, Tajvani, Brazili etj.

Kjo është një listë e vendeve të ndaluara dhe mund të jetë e vjetëruar vetëm tani. Ju lutemi referojuni faqes zyrtare të internetit për informacion të përditësuar.

burimi:

 1. Disa materiale dhe informacione janë nga IQOption.
 2. Disa informacione janë marrë nga Wikipedia

Ju lutemi referojuni gjithmonë faqes së internetit të Officia IQ Option për informacione të përditësuara. Ne nuk jemi përgjegjës për informacionin e mësipërm pasi lista e vendeve të ndaluara/të ndaluara mund të zgjerohet ose tkurret shpejt.

JU LUTEM SHENIM: Artikujt në këtë faqe interneti nuk janë një këshillë investimi. Çdo referencë për lëvizjet ose nivelet historike të çmimeve është informative dhe e bazuar në analiza të jashtme dhe ne nuk garantojmë që ndonjë lëvizje ose nivel i tillë ka të ngjarë të përsëritet në të ardhmen.

Some of the articles have been created by Artificial Intelligence for marketing purposes. Not all of them has been reviewed by humans so these articles may contain misinformation and grammar errors. However, these errors are not intended and we try to use only relevant keywords so the articles are informative and should be close to the truth. It’s recommended that you always double-check the information from official pages or other sources.

Disa nga lidhjet në këtë faqe mund të jenë lidhje shoqëruese. Kjo do të thotë nëse klikoni në lidhjen dhe blini artikullin, unë do të marr një komision shoqërues.

Provoni ndërmjetësin e IQ Option dhe shikoni veten pse e përdorin miliona tregtarë

iqoption-sign-up-en-register-2
iqoption-logo-zyrtare
Opsioni IQ - shkarkoni në App Store dhe merrni në Google Play

24/7 Mbështetje

$ 1 minimale Deal

$ 10 depozitë minimale

Llogari Demo Falas

metodat e depozitave
Ndërmjetësi i platformës me shumë grafiku IQ Option Tablet PC Mobile

PARALAJMËRIM RREZIK: KAPITALI JUAJ MUND TË JETË NË RREZIK

Opsioni IQ - shkarkoni në App Store dhe merrni në Google Play

Mësoni si të tregtoni!

 

Video - Si të tregtoni CFD?Si të tregtoni CFD? (00:49)

Ky instrument financiar ju lejon të spekuloni mbi lëvizjet e çmimeve në rritje dhe në rënie të aksioneve pa i zotëruar ato.

Video - Si të tregtoni opsionet binare?Si të tregtoni opsionet binare*? (01:22)

Parashikoni se në cilin drejtim do të shkojë çmimi i aktivit brenda pak minutash. Fitimi deri në 95%, me humbje të kufizuar në shumën e investimit tuaj. (*Opsionet binare nuk janë të disponueshme në BE)

Video - Forex. Si të fillojmë?Forex Si të fillojmë? (01:01)

Tregu më i madh dhe më likuid në botë ku aktivi kryesor themelor janë monedhat e huaja të tregtuara në çifte. Shikoni videon për të ditur më shumë.

HIGH RREZIKU INVESTMENT KUJDES:

General rrezikut Warning: Produktet financiare të ofruara nga kompania mbartin një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojnë në humbjen e të gjitha fondeve tuaja. Asnjëherë nuk duhet të investoni para që nuk mund t'i humbni

Kjo faqe interneti nuk është e destinuar për shikuesit nga vendet e EEA. Opsionet binare nuk promovohen ose shiten te tregtarët me pakicë të EEA.

CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave me shpejtësi për shkak të levës. 73% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

Rreth Nesh

IQoptions.eu nuk është një website zyrtare iqoption.com. Të gjitha markat tregtare të përdorura i përkasin iqoption.com. IQOptions.eu është një uebfaqe e bashkuar dhe promovon iqoption.com. Ne jemi duke marrë një komision kur tregtari regjistrohet përmes lidhjeve tona.

We strive for all the information be most up to date but for the current offers always check IQ OPTION official website. If you would like to contact with the webmaster of this website please email:[email protected]

Përkthim automatik i artikujve

Artikujt janë fillimisht në anglisht. Ju lutemi ndryshoni gjuhën nëse artikujt tregtarë nuk janë përkthyer mirë. Ato përkthehen automatikisht dhe nuk mund të pasqyrojnë gjithmonë kuptimin e përmbajtjes origjinale.

Ne përdorim cookies për të siguruar dhe përmirësuar shërbimet tona. Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni cookies. Për të mësuar më shumë, ju lutemi lexoni politikat tona më poshtë:

© 2024 - IQ OPTION BROKER - jo zyrtar | Materiali promovues në këtë faqe interneti është vetëm 18+. Ju lutemi tregtoni me përgjegjësi.